Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
 

TRANSPORT TIL LA MANGA CLUB

 

For at komme til La Manga Club fra Alicante Lufthavn har du følgende muligheder:

 

Vi kan arrangere privat taxa-transfer via vores samarbejdspartner, La Manga Rent a Car. Det koster typisk omkring 130 € for en taxa enkelt vej med plads til 2-4 personer (mængden af bagage kan også spille ind). Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter, hvis du ønsker at bestille transport.

 

Den optimale løsning er dog at leje bil, så du derved har friheden til at bevæge dig rundt, både på La Manga Club’s store område men også i lokalområdet. Der er flere smukke nationalparker, fine strande, og med bil kan du også langt nemmere tage på udflugt til både Murcia og Cartagena og få den spanske stemning fra de mange restauranter, bodegaer, tapasbarer og tilmed nyde et par kulturelle oplevelser.

 

For at leje bil hos La Manga Rent a Car skal du være over 25 år gammel. Er du yngre end dette, så kontakt os og hør til mulighederne. Alle priser inkluderer følgende:

 
  • Levering i Alicante lufthavn
  • CDW forsikring med selvrisiko på 500 €
  • To førere af bilen
  • Alle lokale skatter
 

Der er mulighed for at tilkøbe fuld dækkende forsikring for 10 € per dag samt leje af GPS og børnesæder direkte hos La Manga Rent a Car.

 

Billejen inkluderer ikke forbrug af benzin, og bilen skal altid leveres tilbage med fuld tank.

 

Priseksempel på leje af en kategori A bil i 7 dage er ca. 120 € i lavsæson og 180 € i højsæson. Vi anbefaler, at du bestiller din lejebil i god tid for at sikre dig en ledig bil.

 

Du kan bestille din lejebil her

 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter direkte på telefon 4445 1551 alle hverdage mellem 9:00 – 15:00 eller på mail kontakt@beachtours.dk

 
 

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro