Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
 

Kun 3 timers flyvning fra Danmark ligger La Manga Club – et resort der er 3 gange større end Monaco, og som byder på et væld af muligheder for jer, der ønsker en aktiv ferie – kombineret med muligheder for afslapning i fantastiske omgivelser. Der er over 25 restauranter og barer rundt om på La Manga Club området. Visse er opereret af La Manga Club og visse er drevet af private.

 

Nedenstående restauranter & barer drives af La Manga Club og er en del af deres dine around program. Det fungerer således, at bestiller man enten halvpension, 2 retter eller 3 retter til middag, så får man udleveret vouchers til aftensmaden og kan vælge mellem nedenstående restauranter. En voucher modsvarer 28 € og består oftest af en hovedret samt en dessert. På La Bodega får man f.eks to tapas retter. Du kan så vælge at tilkøbe ekstra retter samt drikkevarer til din mad. Når du ankommer til restauranten, så fremvis gerne din voucher og få beskrevet af din tjener hvad de tilbyder. Vi anbefaler, at du altid bestiller bord på restauranterne. Dette kan du gøre direkte fra din feriebolig eller få hjælp i receptionen på dit hotel.

RESTAURANTER PÅ LA MANGA CLUB RESORT

Her er en liste over de forskellige restauranter, som du kan vælge imellem:

Dine Around Restauranter

LIGGER PÅ LAS LOMAS VILLAGE

  • Deli-Café: Er beliggende overfor Pergola poolen og serverer morgenmad, frokostretter samt kaffe/te og diverse kager. Her kan du også leje grillrist til din terrasse, bestille diverse kødpakker (obs at dette skal gøres 24 timer før, du skal bruge dem)
  • Luigi’s italienske restaurant: Ligger mellem Deli-café og receptionen. Her serveres autentisk italiensk mad og gode vine. En god idé er at bestille bord i god tid, dette kan gøres direkte i restauranten eller via receptionen. Du kan også ringe direkte fra din feriebolig
  • Pergola Snackbar: Er beliggende ved Pergola swimmingpoolen, her er let adgang med klapvogn/barnevogn. Her serveres lette snackretter, diverse drikkevarer samt is. Der kan også lånes udstyr til Crasy golf banen. Her finder du også en overdækket stor legeplads for de mindste.
 

LIGGER PÅ HOTEL PRINCIPE FILIPE

  • Amapola Restaurant: Dette er hotellets signaturrestaurant, som tilbyder elegante omgivelser, høj service og delikate måltider lavet på lokale gode råvarer.
  • Sol y Sombra restaurant: Er beliggende ved den udendørs pool og tilbyder en afslappet atmosfære og stadig med fokus på god service, gode råvarer og elegante smagsoplevelser.

AMAPOLA RESTAURANT

Amapolo er Principe Filipe hotellets signatur restaurant, som tilbyder elegante omgivelser, høj service og delikate måltider lavet på lokale gode råvarer. Morgenmaden serveres på buffet og kokkene står og tilbereder din omelet, røræg eller spejlæg præcis som du ønsker dem. Her finder du et stort udvalg af lækre morgenmads produkter samt for dig der ønsker en god kop kaffe om morgenen at vågne på så kan du benytte deres populære nespresso maskine med flere forskellige varianter af kaffe. Om sommeren og når vejret tillader det kan du sidde udenfor og nyde din morgenmad til fuglenes morgensang og solens første varmende stråler samt nyde udsigten til den smukke have og golfbanen.

 

Restauranten er primært for hotellets gæster men det er muligt at opgrade sig fra Las Lomas Village til Principe Filipe hotellet’s morgenmad restaurant om du ønsker dette. Snak blot med receptionen på Las Lomas så hjælper de dig gerne. Vær opmærksom på at du skal med shuttlebus fra Las Lomas til Principe Filipe hotellet for at kunne benytte morgenmads restauranten.

ASIA RESTAURANT

Du finder Asia restaurant centralt beliggende ved shopping centret midt på La Manga Club området.
De eksotiske specialiteter på Asia restaurant må du ikke gå glip af, de tilbyder sanseoplevelser fra Sydøstasien, uden at du behøver at bevæge dig uden for resortet. Køkkenchefen Paiman’s retter er en fusion af de asiatiske kulturer, og han gør ethvert måltid til en fascinerende og uforglemmelig oplevelse.
Et farverigt og dekorativt køkken, der rummer et stort udbud af friske frugter, grøntsager, smagsindtryk og aromaer i hver en bid, du tager.

 

Her får du alt fra friske forretter, lette salater med stærke dressinger, orientalske fiskeretter, sprøde forårsruller, dumplings, kylling Satay til mættende hovedretter. Menuen rummer også vegetarretter. Om sommeren kan du sidde udenfor og nyde atmosfæren.
Det vi her kan fremhæve er alsidigheden i menuen, hvor du både har fisk, grøntsager og kødretter fra det thailandske, indonesiske samt det vietnamesiske køkken. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

LA BODEGA RESTAURANT

Du finder den spanske tapas-restaurant, La Bodega, ved tennisbanerne. Det er det ideelle sted at nyde typiske spanske tapas tilberedt af de bedste lokale råvarer. De kulinariske traditioner i Murcia-regionen er stolte og fælles for dem alle er, at de benytter de bedste lokale råvarer, som sæsonen byder på, når de lækreste spanske tapas skal skabes.
Her kan du vælge mellem at sidde indenfor i den autentiske spanske vinkælder eller udenfor, hvor du kan sidde under parasoller. Begge steder indgyder den hyggelige spanske stemning.

 

Nyd det fine udvalg af spanske vine, retter som den kolde gazpacho tomatsuppe, zarangello, en ret beståede af æg og squash, stegt lam, frisklavede paellas, stort udvalg af forskellige kvaliteter af iberisk skinke, manchego-ost, fiskeretter, desserter og meget mere.

 

La Bodega er det perfekte sted for dig, som elsker spanske tapas samt for dig, som skal prøve det for første gang. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

LUIGI RESTAURANT

Luigi’s italienske restaurant ligger på Las Lomas hotellet mellem Deli-café og receptionen. Her serveres autentisk italiensk mad og gode vine. Du sidder i hyggelige omgivelser og nyder de klassiske retter

 

Her står de italienske kokke i et åbent køkken og tilbereder alt lige fra ægte italienske pizzaer, delikate pastaretter, gode steaks, klassiske forretter så som carpaccio, vitello tonnato til typiske desserter som tiramisu, galato og lune chokoladekager. Alt krydres med vine typisk fra de italienske regioner, men der kan også findes vine fra både de spanske regioner samt et lille udvalg af øvrige vine. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

 

DHARMA RESTAURANT

På den indiske restaurant, Dharma, som ligger på toppen af Spa-centeret ved Las Lomas, sidder man med en unik udsigt over hele La Manga Club resortet og nyder ægte indiske mad tilberedt af restaurantens egne indiske kokke. Her serveres ægte indisk mad med fokus på gode råvarer og den autentiske, aromatiske smag, som er kendetegnet fra Indien.

 

Du kan her smage retter med alt lige fra fisk, grøntsager, kylling, oksekød og meget mere. Prøv den klassiske Chicken Tandori eller Chicken Masala eller de lækre lammekebab på spyd. Traditionelle salater fra de forskellige indiske regioner serveres med de velduftende basmati- eller jasminris for ikke at glemme de gode naan brød, som altid serveres til indiske retter.

 

Vi anbefaler, at du tager en shuttlebus op til Dharma og får en uforglemmelig oplevelse i skønne rammer, mens du nyder den smukke udsigt over La Manga Club. Vi anbefaler også, at du reserverer bord i god tid.

LA CALA RESTAURANT

Beliggende for foden af bjergene finder du den lille strand, La Cala. Her ligger en af områdets bedste fiskerestauranter i de smukkeste omgivelser, du kan forestille dig. Her sidder du med udsigt over Middelhavet med bjergene som baggrund. Det er de perfekte omgivelser at nyde lokalfanget fisk i. Blandt de lokale går La Cala som en af områdets mest romantiske restauranter, og den er velbesøgt af såvel lokale som af mange af gæsterne på La Manga Club.

 

Menuen på La Cala er inspireret af det Middelhavskøkkenet og tager udgangspunkt i al den fisk, der kan fanges rundt om ved La Manga Club kysten. Der er fokus på de fineste råvarer både inden for fisk samt grøntsager. Prøv gerne retter med de lokalt producerede ris – Calasparra ris – der produceres i Murcia regionen. Her kan fx nævnes den typiske caldero, som er en ret bestående af ris og fiskesuppe, friskfanget tun, havørred og mange flere lokale fisketyper. Der serveres også forskellige kødretter som steak og lam.

 

Ønsker du en romantisk aften i smukke omgivelser med din kære, delikate fiskeretter serveret med afkølede lokale hvidvine, så skal du helt sikkert vælge La Cala. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

ANDRE RESTAURANTER

Rundt om på La Manga Club området finder du et stort udvalg af restauranter. Visse er drevet af La Manga Club og er en del af deres dine around program. Andre restauranter og barer er ejet og drevet individuelt af lokale og byder på alt lige fra spansk, italiensk, amerikansk og meget mere.

 

Her kan du få en god blanding af retter med grøntsager, fisk eller kød og kan afslutte med lækre desserter skyllet ned med et godt glas vin, en god cocktail eller en kølig fadøl. Visse barer og caféer kan være lukket i ydersæsonerne. Spørg gerne ved ankomst til dit hotel, hvilke steder der er åbne under dit ophold. Vi anbefaler, at du reserverer bord på alle restauranter.

SOL Y SOMBRA

Du finder Sol Y Sombra ved poolen på Principe Filipe hotellet. Det er det ideelle sted, hvis du vil nyde en hurtig snack eller en god frokost, mens du slapper af ved det fine poolområde, eller hvis du blot skal have lidt hurtigt imellem måltiderne eller din golfrunde.

 

Kokkene serverer velduftende retter fra det åbne køkken og har fokus på lokale råvarer og god kvalitet. De laver alt lige fra lette sandwiches, friske salater, dejlige pastaretter til kød eller grønsagsretter – alt tilberedt med kærlighed. Til maden serveres kølige drikkevarer, og her finder du et stort udvalg af vin, øl samt cocktails. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

UNCLE SAM’S

Ved La Plaza, som du finder ved benzinstationen, ligger Uncle Sam’s. Her får du en hyggelig restaurant med en autentisk smag af USA. Er du til gode burgere, pizza, grillretter som spareribs, steaks, fajitas eller en BBQ kylling, godt krydret med et stort udvalg af forretter og salater og sprøde pommes frites fra USA, så er det her, du skal sætte dig ned. Der er en ’laid back’ atmosfære på restauranten, og du føler dig hensat til det amerikanske køkken, hvor du får en god og smagfuld oplevelse fra Guds eget land. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

 

Inden du forlader Uncle Sam’s, så forkæl dig med deres berømte Tai Maria cheesecake med skovbæris, en hjemmelavet brownie, appel pie, en ’hot chocolate fudge’ eller vælg blandt deres store udvalg af is. En dessert på Uncle Sam’s går man aldrig fejl af. Om sommeren kan du også sidde udenfor og spise. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

LA PRINCESA

Her er der tale om en rolig oase beliggende ved West Golf banen. La Princesa restaurant er det perfekte sted at afslutte dagen efter en god runde golf, eller hvis du blot vil nyde en god veltillavet frokost eller middag efter et par omgange tennis. Her er du omgivet af den smukke natur, der pryder La Manga Club resortet.

 

Der serveres dagligt både ’continental’ samt amerikansk morgenmad. Til frokost samt aften kan du nyde et udvalg af forskellige tapas, kød stegt på en rygende varm vulkansten, salater, sandwiches, forretter samt lækre desserter. Der tilbydes også et fint udvalg af vine og øl.

 

Prøv vores lækre risbudding eller vores traditionelle lune mandelkage med vaniljeis eller hvorfor ikke afslutte med en forfriskende frugtsalat. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

MEAT POINT

Ved tenniscenteret finder du den populære Meat Point. Er du kødelsker, der sætter pris på en god steak, en rib eye eller en god mørbrad tilberedt af dygtige kokke serveret med lækkert tilbehør lavet af gode lokale råvarer, skal du vælge Meat Point. Der er lagt vægt på gode råvarer, som kokkene handler hos de lokale leverandører, og kødet er af den fineste spanske kvalitet og findes i forskellige udskæringer.

 

Mens du nyder din veltillavede steak, kan du nyde udsigten over tennisbanerne, og børnene kan gå ned på den nærliggende minigolfbane og fordrive tiden, mens kokkene laver deres mad. Du har mulighed for at både sidde udenfor samt indenfor. Om sommeren grilles der på terrassen.

 

Her har du også mulighed for at reservere et lokale, hvis du ønsker en intim middag med din partner. Vi anbefaler, at du reserverer bord i god tid.

BARER & CAFÉER

Rundt om på La Manga Club resortet finder du flere barer og cafeer, der er ideelle som mødested i løbet af jeres ophold. Her kan du nyde forfriskende drinks, mættende frokost og aftenretter samt nyde atmosfæren. Du finder alt fra sportsbarer, små hyggelige lokale barer og trendy udesteder. Mange af disse finder du i omkring La Plaza samt det lokale shoppingområde, der er beliggende fra benzinstationen til tennisområdet og hotellet Principe Filipe. Visse barer og cafeer kan være lukket i ydersæsonerne. Spørg gerne ved ankomst til dit hotel, hvilke steder der er åbent under dit ophold.

 

Disse barer ligger på Principe Filipe hotellet og er drevet at La Manga Club:

  • Lobby Bar: Er beliggende i receptionen og tilbyder rolige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde en god drink
  • Piano Lounge Bar: Tilbyder sofistikeret atmosfære og er det ideelle sted at nyde en drink før eller efter middagen. Her spilles jævnligt live-musik, og der tilbydes en omfattende cocktail menu
  • Den nye Chill-out Terrasse: Denne er beliggende på øverste etage ved konferencefaciliteterne og har udsigt over golfbanen og La Manga Club området. Her kan du sidde i afslappende atmosfære og nyde en eksotisk cocktail eller en kølig øl. Her spilles også live-musik jævnligt.

MASTER PLAN

Klik på dette interaktive kort for, at få et overblik hvor stort La Manga Club er og hvor de enkelte faciliteter ligger

master-plan

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro