Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Hvem er vi ?

Beach Tours er din nye rejsepartner. Vi glæder os til at sende dig på en skøn ferie til nogle af de mest populære rejsemål under sydens sol.

Med Beach Tours kommer du og resten af familien på ferie til en rigtig god pris – også i højsæsonen og i skolernes sommerferie. Vi tilbyder rejser til de mest populære badedestinationer og samarbejder med nøje udvalgte lokale partnere for at sikre, at du får de bedste hoteller til den bedste pris.

I Beach Tours er vi et lille, engageret og meget rutineret team med stor passion for at skabe skønne solrejser til danske feriegæster. Du kan læse meget mere om os og vores rejser på www.beachtours.dk eller ringe til os på telefon 44 45 15 51.

I januar 2017 blev Beach Tours en del af Aller-koncernens rejsedivision Aller Leisure som også omfatter rejseselskaberne Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa, Aller Travel og Nilles Busrejser. Beach Tours er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden. Det er din sikkerhed for en god og tryg rejse.

Beach Tours ønsker alle en rigtig god ferie!

 

Anders Ladefoged
Direktør
Beach Tours A/S

 

Anders Ladefoged

Anders Ladefoged – Direktør

Anders har mere end 14 års erfaring fra rejsebranchen og har arbejdet som guide for Apollo på adskillige rejsemål, destinationschef samt områdechef – heraf flere sæsoner i Grækenland, Bulgarien, Spanien, Malta og Egypten. Anders’ yndlings rejsemål er Sydspanien, herunder vores nye satsning, familieresortet La Manga Club, hvor du kan få en aktiv ferie. Anders holder desuden meget af Costa Brava-kysten, Kos samt en af danskerne store favoritter- nemlig Kreta.

Kontakt oplysninger:
Telefon: +45 4445 1551
Email:    anders@beachtours.dk

 

Tina Ruth Frederiksen

Tina Heller – Sales Manager

Tina startede på Spies Rejselederskolen i 1988 og har været i rejsebranchen lige siden. Hun har arbejdet flere år som guide på blandt andet Mallorca og Tenerife  efterfulgt af ansættelse som sælger og butikschef hos Spies og andre danske rejsearrangører i København. Tinas yndlings rejsemål er Thailand, Dubai og Spanien – i særlig grad Mallorca, Gran Canaria, Tenerife og Barcelona.

Kontakt oplysninger:
Telefon: +45 4445 1551
Email:    tina@beachtours.dk

 

Isabella

Isabella Haubro Falkenberg – Marketingmedarbejder

Isabella er helt ny i rejsebranchen, men har en stor forkærlighed for at rejse. Isabella er uddannet indenfor medier og kommunikation, og er med til at varetage Beach Tours’ hjemmeside, nyhedsbreve og annoncer – og hjælper ellers til hvor der er brug for det. Isabellas yndlingsrejsemål er Spanien og Italien, grundet solen og den dejlige mad.

Kontakt oplysninger:
Telefon: +45 4445 1551
Email: isabella@beachtours.dk

 

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro