Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU

Hvem er Beach Tours ?

Beach Tours er din nye fleksible rejsepartner. Vi glæder os til at sende dig på en skøn ferie til nogle af de mest populære rejsemål under sydens sol.

Med Beach Tours kommer du og resten af familien på ferie til en rigtig god pris – også i højsæsonen og i skolernes sommerferie. Vi tilbyder rejser til de mest populære badedestinationer og samarbejder med nøje udvalgte lokale partnere for at sikre, at du får de bedste hoteller til den bedste pris. Er I mange der skal afsted så ring til os, så finder vi et godt tilbud til jer.

I Beach Tours er et lille, engageret og meget rutineret team med stor passion for at skabe skønne solrejser til danske feriegæster. Du kan læse meget mere om os og vores rejser på www.beachtours.dk eller ringe til os på telefon 44 45 15 51.

Beach Tours blev startet af passionerede og erfarne rejse specialister i 2016 og åbnede for salg af rejser i 2017. Beach Tours blev købt af Primo Tours koncernen den. 15/9- 2018 og er idag en del af Primo Tours koncernen der tæller Primo Tours, Sun Charter samt Århus Charter. Beach Tours er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden hvilket er din sikkerhed for en god og tryg rejse.

Beach Tours ønsker alle en rigtig god ferie!

 

Anders Ladefoged
Bureau chef
Beach Tours A/S

 

Anders Ladefoged

Anders Ladefoged – Bureau chef

Anders er drivkraften bag Beach Tours og har mere end 15 års erfaring fra rejsebranchen. Anders har bla. arbejdet for Apollo på adskillige rejsemål, bla. som rejseleder, rundrejseleder, destinationschef samt områdechef – heraf flere sæsoner i Grækenland, Bulgarien, Spanien, Malta og Egypten. Anders’ yndlings rejsemål er bla. Dubai, Egypten samt Sydspanien, herunder vores populære familieresort La Manga Club, hvor du kan få en aktiv ferie. Anders holder desuden meget af Costa Brava-kysten, Kos samt en af danskerne store favoritter- nemlig Kreta.

Kontakt oplysninger:
Telefon: +45 4445 1551
Email:    anders@beachtours.dk

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro