Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Zafiro Palace Palmanova
Henter priser

Zafiro Palace Palmanova

Palma Nova

Zafiro Palace Palmanova er et nyrenoveret og luksuriøst hotel, beliggende tæt på stranden samt i kort gåafstand fra byen, som byder på gode restauranter, caféer, barer og butikker. Hotellet egner sig rigtig godt til dig, der ønsker en ferie i komfortable og luksuriøse omgivelser.

Hotellet byder på en stor, frodig have med flere pool-områder. Herunder hovedpoolen, voksen-pool (min. 18 år), børnepool samt 5 swimup pools, som tilhører swimup værelserne. Hotellet har desuden 2 indendørs pools. Er du til selvforkælelse, skylder du dig selv et besøg i spa-området, som tilbyder lækre behandlinger og massage (mod gebyr). Det er også muligt at benytte hotellets fitnesscenter, og kan du lide golf, har stedet en aftale med gode, nærliggende golfbaner.

I baren kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks. Buffet-restauranten serverer lækre måltider i form af retter fra det spanske og internationale køkken. Hotellet har også en a la carte restaurant, som du kan besøge til aftensmåltidet. Dit ophold på Zafiro Palace Palmanova er inklusiv morgenmad.

På Zafiro Palace Palmanova kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Junior Suite til max. 3 voksne & 1 barn (findes kun i vinterhalvåret).
Junior Suite Swimup med pool-udsigt til max. 3 voksne & 1 barn. Har fra terrassen direkte adgang til poolen (findes kun i vinterhalvåret). 
Junior Suite mod poolen til max. 3 voksne & 1 barn.
Junior Suite til 1 person (findes kun i vinterhalvåret).

Alle suites er med balkon eller terrasse, dobbeltseng og opholdsområde med sovesofa. Værelserne er desuden udstyret med A/C, TV, WI-FI samt hårtørrer.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hele hotellet. Hotellet tilbyder cykeludlejning, og der er mulighed for at parkere din bil ved hotellet.
 
Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, der skal betales direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr. person pr. dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 1.2 km.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • 5-stjernet luksus
  • Nyrenoveret
  • Flere pool-områder
  • Lækre Suites
  • Gratis WI-Fi
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro