Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Zafiro Mallorca
Henter priser

Zafiro Mallorca

Can Picafort

Zafiro Mallorca er et centralt beliggende lejlighedshotel med gode faciliteter, og er et ideelt valg for børnefamilier. Hotellet ligger blot 500 meter fra den dejlige strand i Can Picafort, samt i kort gåafstand fra byens restauranter, butikker og caféer.

Hotellet byder på en frodig grøn have, som omkranser det store pool-område med hele 3 pools. Her er både en pool for voksne (over 18 år) med store solsenge, en stor åben pool med solstole og parasoller samt en børne-pool med vandrutsjebaner og et piratskib. På hotellet findes desuden et lækkert spa-område med en indendørs pool, jacuzzi, sauna samt mulighed for skønhedsbehandlinger og massage (mod gebyr).

Zafiro Mallorca har også en legeplads samt miniklub for familiens mindste, som byder på forskellige aktiviteter. Derudover kan du benytte dig af den store sportsbane samt hotellets fitnesscenter. 

I hotellets barer, kan du nyde forfriskende drikkevarer, mens buffet-restauranten serverer lækre retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Zafiro Mallorca er eksklusiv måltider. Der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller All Inclusive. All Inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks, og nøjagtigt program udleveres ved ankomst.

På Zafiro Mallorca kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses lejlighed til max. 3 voksne & 1 barn.
2-værelses lejlighed med pooludsigt til max. 3 voksne & 1 barn.

Alle lejligheder er med balkon eller terrasse, og har separat soveværelse og opholdsrum med teniche. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, gratis WI-FI, TV, telefon, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr). Teniche er med enkelt køkkenudstyr, kaffemaskine, elkedel, køleskab, mikroovn og kogeplader.

I øvrigt: Hotellet tilbyder cykeludlejning.

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, der skal betales direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr. person pr. dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum1 km.
Strand500 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • 2-værelses lejligheder
  • Børneklub
  • Sportfaciliteter
  • Wellness & Spa
  • Splash pool til børn
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro