Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Vista Oasis
Henter priser

Vista Oasis

Maspalomas

Vista Oasis er et hyggeligt bungalow-hotel med gode faciliteter. Hotellet er beliggende i Maspalomas, med kort afstand til golfbaner samt restauranter, caféer og butikker. Fra hotellet har du desuden blot 4 km ind til den centrale del af Playa de Ingles.

Hotellet byder på et fint pool-område med separat børnepool samt liggestole og parasoller. Af andre faciliteter finder du bl.a. billard, bordtennis og legeplads for de mindste (visse faciliteter er mod gebyr).

Du kan nyde lækre måltider i hotellets restaurant eller forfriskende drikkevarer i baren. Dit ophold på Vista Oasis er eksklusiv måltider. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

På Vista Oasis bor du i enkle og funktionelle 2-værelses bungalows på ca. 44 m2 og med plads til max. 2 voksne & 2 børn (ink. Babyer u. 2 år). Alle bungalows har separat soveværelse med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsrum med sovesofa til 2 personer. I opholdsrummet findes desuden køkkenniche med kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine, brødrister samt enkelt køkkenudstyr. Alle bungalows har balkon eller terrasse og er udstyret med TV samt telefon. Det er muligr at leje en safeboks.
Bungalows sæges også som eneværelse til 1 person.

 
I øvrigt: Hotellet tilbyder gratis WI-FI, cykeludlejning samt minimarked. Der er gratis shuttlebus fra hotellet til stranden.
Fakta

Centrum 500 m.
Strand 3 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • God beliggenhed
  • Gratis WI-FI
  • Børnepool
  • Tæt på golfbane
  • Minimarked

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

SØN
19°
MAN
19°
TIR
20°
ONS
20°
TOR
20°
FRE
21°
LØR
22°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro