Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Vista Oasis
Henter priser

Vista Oasis

Maspalomas

I Maspalomas ligger dette hyggelige bungalow kompleks. Hotellet ligger i området Sonnenland og herfra har du let adgang til både golfbanerne samt du har små 4 km ind til den centrale del at Playa del Ingles. Hotellet har gode faciliteter, der passer både til voksne og børn. Dagen tilbringes oftest omkring pool området, baren og restauranten.

Receptionen har åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at leje bil, tips til udflugter, booke golf og meget mere. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hotellet har eget supermarked samt fine faciliteter så som billard, bordtennis, legeplads, cykel udlejning, pool bar og restaurant. Visse aktiviteter kan benyttes mod mer betaling. Hotellet har fint pool område med gratis sol stole, parasoller samt separat børnepool.

Vista Oasis byder på enkle og funktionelle bungalows på ca. 44 m2. Alle bungalows har separate soveværelser med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/tekøkken med kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine, brødrister samt enkelt køkken udstyr. Der er 2 sove sofaer i opholdsrummet, hvor ekstra personer sover i opredning. Der er tv, telefon, spise område samt mulighed for at leje safeboks. Badeværelse med badekar/bruser.  Der er enten balkon eller terrasse, hvor du har mulighed for at sidde og nyde solen. Der kan bo op til 4 personer i disse bungalow. 3 og 4 person sover i opredning på sovesofaer i opholdsrummet.

Dit ophold på Vista Oasis er eksklusiv måltider.

Øvrigt: Der er gratis shuttlebus til stranden


Fakta

Centrum 500 m.
Strand 3 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Mulighed for langtidsferie
  • Gratis WI-FI
  • Børnepool
  • Tæt på golfbane
  • Minimarked
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro