Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Vincci Bit
pool på vincci bit i barcelona i spanien terrasse på vincci bit i barcelona i spanien hotelfacade på vincci bit i barcelona i spanien værelse på vincci bit i barcelona i spanien rum på vincci bit i barcelona i spanien værelse2 på vincci bit i barcelona i spanien seng på vincci bit i barcelona i spanien badeværelse på vincci bit i barcelona i spanien buffet på vincci bit i barcelona i spanien restaurant på vincci bit i barcelona i spanien morgenmads-restaurant på vincci bit i barcelona i spanien bar på vincci bit i barcelona i spanien baren på vincci bit i barcelona i spanien lounge på vincci bit i barcelona i spanien loungen på vincci bit i barcelona i spanien computerrum på vincci bit i barcelona i spanien fitnesscenter på vincci bit i barcelona i spanien reception på vincci bit i barcelona i spanien indgang på vincci bit i barcelona i spanien
Henter priser

Vincci Bit

Barcelona

Vincci Bit er et moderne museumshotel med en central beliggenhed i Barcelona. Hotellet er indrettet i en unik stil og byder på forskellig kunst, som du kan nyde under dit ophold. Det ideelle valg for dig, der ønsker at bo i spændende omgivelser tæt på både shopping, restauranter og tapas-barer.

Hotellet byder på en hyggelig tagterrasse med pool, solstole samt en flot udsigt over byen. Du finder desuden fitnesscenter og sauna på hotellet.

På Vincci Bit finder du forskellig og spændende kunst på alle hotellets etager, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse.

I loungebaren kan du nyde en afslappet stemning og forfriskende drikkevarer, og buffet-restauranten serverer en god morgenmad med et varieret udvalg af retter. Dit ophold på Vincci Bit er inklusiv morgenmad.

På Vincci Bit bor du i velindrettede dobbeltværelser med plads til max. 2 voksne & 1 barn. Alle værelser er udstyret med A/C, TV, gratis WI-FI, safeboks og hårtørrer.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet.

Fakta

Centrum 600 m.
Strand 2.6 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Museumshotel
  • Swimminpool
  • Moderne værelser
  • Fitness-center
  • Inkl. morgenmad

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
FRE
12°
LØR
10°
SØN
10°
MAN
13°
TIR
14°
ONS
16°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro