Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Villa de Adeje Beach
pool-område på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife poolen på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife indgang på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife soveværelse på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife lejlighed på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife restaurant på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife buffet på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife lobby på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife reception på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife hotelfacade på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife pool2 på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife pool på villa de adeje beach i costa adeje på tenerife
Henter priser

Villa de Adeje Beach

Costa Adeje

Hotel Villa de Adeje Beach er et super beliggende All Inclusive lejlighedshotel med gode faciliteter for hele familien. Fra hotellet er der blot 500 meter til stranden samt kort afstand til et udvalg af restauranter, caféer og butikker. Du finder desuden flere golfbaner en kort køretur fra hotellet.

Hotel Villa de Adeje Beach byder på et stort pool-område med 2 pools (1 opvarmet), en separat børnepool og solterrasse med gratis liggestole og parasoller (mod gebyr). Stedet har desuden en indendørs jacuzzi, sauna, fitnesscenter samt squashbane, dart og bordtennis.

I pool-baren kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks i løbet af dagen, mens buffet-restauranten serverer alle dagens måltider i form af lokale og internationale retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Hotel Villa de Adeje Beach er med All Incluisve, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program og tider for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Hotel Villa de Adeje Beach kan du vælge mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed til max. 2 voksne & 1 barn (inkl. babyer u. 2 år). Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt 1 ekstraopredning.
2-værelses lejlighed til max. 2 voksne & 2 børn (inkl. babyer u. 2 år). Med separat soveværelse med 1 dobbeltseng/2 enkeltsenge samt opholdsrum med sovesofa til 2 personer.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt køkkenniche med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med TV, safeboks (mod gebyr) samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder WI-FI mod gebyr.

Fakta

Centrum 350 m.
Strand 500 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • Gode lejligheder
  • 2 pools
  • Fitnesscenter
  • Sportsfaciliteter

Vejret de kommende dage: Tenerife

MAN
10°
TIR
13°
ONS
14°
TOR
15°
FRE
22°
LØR
20°
SØN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro