Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Venecia
Henter priser

Venecia

Alcudiabugten

Venecia Apartments er et enkelt lejlighedshotel beliggende centralt i Alcudia. Hotellet blev renoveret i år 2003 og ligger i rolige omgivelser, blot 20 meter fra den store sandstrand i Alcudia, samt tæt på restauranter, byliv og shopping.

Hotellet har en dejlig, grøn have med pool-område, solstole og parasoller, hvor du kan nyde dagen under solens stråler. Der er desuden en udendørs legeplads for de mindste.

I hotellets bar kan du nyde en kølig drink, og i restauranten serveres der lokal retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Venecia Apartments er eksklusiv måltider, men disse kan købes i restauranten.

På Venecia Apartments kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses lejlighed mod poolen til max. 4 personer.
2-værelses lejlighed med havudsigt til max. 4 personer.

Lejlighederne er ca. 45 m2 og med balkon eller terrasse. Der er separat soveværelse samt kombineret opholdsrum/te-niche med sovesofa, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med TV, telefon og safeboks.  

I øvrigt: Hotellet har internet-hjørne og TV-rum. Der tilbydes WI-FI i receptionsområdet. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet.
 
Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat der skal betales direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori, udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr. person pr. dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Tæt på stranden
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Børnevenligt
  • Lille legeplads
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro