Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Turbo Club
Henter priser

Turbo Club

Maspalomas

Midt i Maspalomas ligger dette skønne familie venlige lejlighedskompleks omgivet af flotte haver. Hotellet består af 11 bygninger med store rummelige lejligheder og har tre dejlige pool områder. hvoraf det ene er opvarmet i vinteren. Der er børneklub for de mindste samt daglige aktiviteter og underholdning for både voksne og børn. Hotellet tilbyder en daglig gratis shuttlebus til stranden i Maspalomas, så hvis poolen ikke lokker så kan du let komme til den fine sandstrand. Et børnevenligt hotel.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til oplevelser på Gran Canaria, billeje samt du kan opbevare din bagage på afrejse dagen. Hotellet har to dejlige pool områder med gratis solstole og parasoller. Der er børne pool samt lege plads til de mindste. Hotellet har børneklub med engelsk talende personale der sørger for at underholde de mindste. Der er ligeledes et animations hold der sørger for underholdning til både store og små dagligt. Der er jacuzzi, spille hal, tennisbane og minigolf, visse aktiviteter er mod merbetaling. Der er ligeledes minimarked, hvor du kan handle de mest nødvendige dagligvarer. Hotellet har WI-FI mod mer betaling og i receptionen er der computere med adgang til internet som kan benyttes mod mer betaling. Der er restaurant samt poolbar.  Du kan parkere direkte ved hotellet.

Turbo Club byder på store rummelige 2-værelses superior lejligheder på ca. 37m2. Alle lejligheder har separat soveværelse med 2 enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/tekøkken med kogeplader, køleskab samt enkelt køkkenudstyr. Der er sovesofa i opholdsrummet. WI-FI samt safeboks kan lejes mod mer betaling. Badeværelse med bruser. Der er enten balkon eller terrasse. Der kan bo enten 3 voksne samt 1 barn eller 2 voksne og 2 børn i disse lejligheder. 3 samt 4 person sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du
har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette
er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Turbo Club er inklusiv All Inclusive.

Fakta

Centrum 1.5 km.
Strand 4 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Gratis shuttlebus til stranden
  • Store lejligheder på 37 m2
  • 2 pool områder samt børnepool
  • Børneklub
  • Minimarked

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

MAN
21°
TIR
20°
ONS
19°
TOR
19°
FRE
20°
LØR
21°
SØN
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro