Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
The Regent Cha Am Beach Resort
poolområde på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand poolen på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand pools på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand værelse2 på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand familieværelse på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand badeværelse på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand superior værelse på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand badeværelse2 på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand spiseområde på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand pool på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand Hotel Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand receptionsområde på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand lobby på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand fitnesscenter på Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand haven på The Regent Cha Am Beach Resort i hua hin i thailand
Henter priser

The Regent Cha Am Beach Resort

Hua Hin

The Regent Cha Am Beach Resort er et lækkert og populært hotel beliggende direkte på stranden i Cha-am. Hotellet ligger roligt i en stor, frodig have, og her findes gode faciliteter for både store og små. Stedet egner sig, med sine nyrenoverede familieværelser, rigtig godt til børnefamilier, der ønsker at bo i smukke omgivelser tæt på havet. 

Hotellet byder på et dejligt pool-område med børnepool, solstole og parasoller. Der er god mulighed for at holde sig beskæftiget med bordtennis, på tennisbanerne (mod gebyr), i fitnesscenteret eller med de daglige aktiviteter, der spænder fra madlavningskursus til vandaerobic (primært i højsæsonen). Er du til selvforkælelse, kan du besøge spa-området, der tilbyder behandlinger og massage (mod gebyr).
For familiens mindste tilbydes der miniklub med daglige aktiviteter og underholdning.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer og snacks i baren, mens buffet-restauranten serverer en lækker morgenmads-buffet med et varieret udvalg af retter. Stedet har desuden en italiensk restaurant. Dit ophold på The Regent Cha Am Beach Resort er inklusiv morgenmad.

På The Regent Cha Am Beach Resort kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Superiorværelse på ca. 32 m2 og til max. 3 personer. Med kingsize seng eller dobbeltseng.
Familieværelse på ca. 42 m2 og til max. 2 voksne & 2 børn (under 12 år). Renoveret i slutningen af 2017. Har 1 dobbeltseng samt køjeseng til 2 personer og balkon.

Alle værelser er udstyret med A/C, gratis WI-FI, TV, hårtørrer og safeboks.

I øvrigt: Hotellet tilbyder udlejning af mountainbikes til stedets nye cykelpark

Fakta

Centrum 11 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Direkte på stranden
  • Par og familieværelser
  • Børnepool
  • Fitnesscenter
  • Inkl. morgenmad

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

TIR
28°
ONS
26°
TOR
27°
FRE
27°
LØR
29°
SØN
29°
MAN
28°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro