Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
The Emerald Cove Koh Chang
Henter priser

The Emerald Cove Koh Chang

Koh Chang

The Emerald Cove Koh Chang er et af øens bedste hoteller. Det ligger på den smukke Klong Prao strand, og langs stranden finder du nogle få hyggelige restauranter. I den lille by er der også lidt barer og restauranter. Der er 7 km til hovedbyen White Sand, hvortil der afgår daglige shuttebusser fra hotellet. Hotellet er med sine store værelser meget velegnet til familier. 
Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få tips til oplevelser på Koh Chang samt bestille shuttlebus til nærliggende by. Hotellet er bygget i en skøn tropisk have og byder på en meget flot 50 meter pool beliggende langs med den private strand. Så om du er til pool eller strand, så finder du det bedste af begge dele her. Der er solstole, parasoller samt håndklædeservice og naturligvis servering af både mad og drikke begge steder. Hoteller byder på flere gode restauranter og har en imponerende morgenmad som er inklusiv for Beach Tours gæster. Hotellet har et mindre fitnesscenter hvor du kan holde formen ved lige. Der er ligeledes et dejligt Wellness og Spa center som tilbyder forskellige behandlinger mod betaling. Hotellet tilbyder også yoga, bordtennis, dart, dykker center og kajakker. Visse aktiviteter er mod betaling. Der er gratis Wi-Fi på hotellet.
The Emerald Cove byder flotte store værelser på ca. 50 m2. Alle værelser har enten en stor seng eller to enkelt senge. Værelserne  er meget smagfuldt indrettet med et miks af Thailandsk og skandinavisk design. Du kan få udsigt til bjergene eller over haven, poolen og havet. Værelserne har alle trægulv, aircondition, safeboks, minibar, kaffe/te faciliteter og skøn møbleret balkon. Der er mulighed for at bo op til to voksne samt to børn under 12 år i disse værelser. Børn sover i ekstra opredning. 

Dit ophold på The Emerald Cove er inkluderet morgenmad. 

Transferen fra Bangkok til Koh Chang foregår med bil/minibus mod byen Trat, og herfra en flot sejltur til Koh Chang. Fremme på øen forsætter bilen/minibussen de sidste kilometer til hotellet. Total transfer tid ca 5 timer. 

Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 7 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Lækkert 5-stjernet hotel
  • Gratis WI-FI
  • Fitness & Spa
  • Direkte på stranden
  • Store værelser på 50 m2
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro