Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
The Breezes Bali Resort & Spa
Henter priser

The Breezes Bali Resort & Spa

Seminyak

Når du træder ind I lobbyen, ved du bare, at du er på Bali. Udsmykningen siger det hele, og du fornemmer også den hygge, hele hotellet har. Du er tæt på stranden og midt i byen med alle dens muligheder. Hotellets 80 meter lange pool snor sig igennem hotelområdet. Hotellet har masser af gode faciliteter og er børnevenligt.

Receptionen er åben døgnet rundt. I lobby-området er der pool-bord samt bordtennis og godt med siddeområder. Hotellet har 2 restauranter og bar, motionsrum, spa og tennisbane, Kids Corner og minibiograf. Der er gratis WiFi overalt på hotellet. Har du en sen afrejse fra hotellet, findes her en Departure Lounge med sofaer, brusekabiner og gratis softdrink. Hotellet har et dejligt poolområde med en kunstig strand, liggestole, parasoller og en swim-up pool bar. Der er håndklædeservice ved poolen.

The Breezes Bali Resort & Spa byder på flotte store Superior værelser samt Deluxe værelser. Alle værelser har enten en stor dobbeltseng eller to enkelt senge. Værelserne er pæne med flisegulv, aircondition, telefon, møbleret terrasse eller balkon, kaffe/te- faciliteter, minibar, safeboks samt badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Værelses typer:

Superiorværelser på ca. 29 m2. Alle værelser har enten en stor dobbeltseng eller to enkelt senge. Værelserne er pæne med flisegulv, aircondition, telefon, møbleret terrasse eller balkon, kaffe/te- faciliteter, minibar, safeboks samt badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Deluxeværelser med terrasse på ca. 32 m2. Alle værelser har enten en stor dobbeltseng eller to enkelt senge. Værelserne er pæne med flisegulv, aircondition, telefon, møbleret terrasse, kaffe/te- faciliteter, minibar, safeboks samt badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på The Breezes Bali Resort & Spa er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 


Fakta

Centrum500 m.
RestaurantJa
PoolJa

  • Børnevenligt hotel

  • Lækkert poolområde

  • Flere restauranter og barer

  • Mange gode faciliteter

  • Store flotte værelser

Vejret de kommende dage: Bali

MAN
28°
TIR
32°
ONS
32°
TOR
33°
FRE
29°
LØR
26°
SØN
30°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro