Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Terralta
Henter priser

Terralta

Benidorm

Terralta er et hyggeligt lejlighedshotel billigende i rolige omgivelser, blot 1 km fra Benidorm centrum, som byder på restauranter, caféer, barer og butikker. Du finder også den dejlige strand kun en kort gåtur fra derfra. Hotellet er det ideelle valg for familier, der ønsker at bo i egne lejligheder tæt på strand og by.

Hotellet byder på pool-område med børnepool og rutsjebane. Der er desuden en indendørs pool (opvarmet), fitnesscenter samt børneklub med daglig underholdning for de mindste.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer i hotellets bar, og i buffet-restauranten kan du få serveret gode retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Terralta er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension, som består af morgenmad og aftensmad.

På Terralta kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses lejlighed til 2 personer.
Har separat soveværelse med 2 enkeltsenge/ 1 dobbeltseng samt opholdstue.
2-værelses lejlighed til 3 personer. Har separat soveværelse med 2 enkeltsenge/ 1 dobbeltseng samt opholdsstue med sovesofa.
2-værelses lejlighed til 4 personer. Har separat soveværelse med 2 enkeltesenge/ 1 dobbeltseng samt opholdsstue med sovesofaer.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt te-niche med køleskab, mikroovn, kaffemaskine samt enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, hårtørrer samt WI-FI (mod gebyr) og safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er gratis parkering ved hotellet (begrænsede pladser). Hotellet har eget minimarked, og der tilbydes cykeludlejning på stedet. Der ligger gode golffaciliteter tæt på hotellet.

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 900 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Internet Ja
Pool Ja
Børnepool Ja

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

SØN
27°
MAN
30°
TIR
31°
ONS
31°
TOR
30°
FRE
29°
LØR
29°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro