Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Steigenberger Hotel Business Bay Dubai
Henter priser

Steigenberger Hotel Business Bay Dubai

Dubai

Steigenberger Hotel Business Bay Dubai er et splinter nyt luksushotel. Hotellet er beliggende centralt i Dubai tæt på verdens højeste bygning, Burj Khalifa, samt Dubai Mall. Det ideelle valg for dig, der sætter pris på komfortable omgivelser, luksus og afslapning.

Hotellet rummer hele 19 etager, og har dermed en unik usigt på toppen. Udendørs findes pool-området med Swim & Tonic pool-bar, som serverer lækre forfriskninger og drikkevarer. Ydermere byder hotellet på spa-område og fitnesscenter.

I hotellets restaurant kan du nyde frisklavede måltider fra buffet, og der tilbydes et varieret udvalg af retter inspireret fra både det europæiske, asiatiske og arabiske køkken. Dit ophold på Steigenberger Hotel Business Bay Dubai er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt frokost/ eller aftensmad. 

På Steigenberger Hotel Business Bay Dubai bor du på flotte Superior værelser på ca. 32 m2 og med udsigt til kanalen eller byen. Værelserne er uden balkon, men er udstyret med dobbeltseng, marmorbadeværelse, WI-FI, A/C, safeboks, minibar, fladskærms-tv samt kaffe/te faciliteter.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 20 AED pr. døgn pr. værelse.
De fleste hoteller spærrer et depositum svarende til 500-1500 AED pr. værelse, som bliver frigivet ved check-ud.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Shuttle-bus til og fra hotel, kan tilvælges undervejs i bestillingen.
Vi kan arrangere privat transfer eller VIP transfer – for pris, skriv til  kontakt@beachtours.dk, og husk at oplyse dit bookingnummer.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • 5 stjernet hotel
  • 6 restauranter
  • Wellnes & Spa
  • Fitness faciliteter
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Dubai

TIR
25°
ONS
26°
TOR
25°
FRE
24°
LØR
21°
SØN
21°
MAN
20°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro