Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Steigenberger Hotel Business Bay Dubai
Henter priser

Steigenberger Hotel Business Bay Dubai

Dubai

Steigenberger Hotel Business Bay Dubai er et splinter nyt luksushotel. Hotellet er beliggende centralt i Dubai tæt på verdens højeste bygning, Burj Khalifa, samt Dubai Mall. Det ideelle valg for dig, der sætter pris på komfortable omgivelser, luksus og afslapning.

Hotellet rummer hele 19 etager, og har dermed en unik usigt på toppen. Udendørs findes pool-området med Swim & Tonic pool-bar, som serverer lækre forfriskninger og drikkevarer. Ydermere byder hotellet på spa-område og fitnesscenter.

I hotellets restaurant kan du nyde frisklavede måltider fra buffet, og der tilbydes et varieret udvalg af retter inspireret fra både det europæiske, asiatiske og arabiske køkken. Dit ophold på Steigenberger Hotel Business Bay Dubai er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt frokost/ eller aftensmad. 

På Steigenberger Hotel Business Bay Dubai bor du på flotte Superior værelser på ca. 32 m2 og med udsigt til kanalen eller byen. Værelserne er uden balkon, men er udstyret med dobbeltseng, marmorbadeværelse, WI-FI, A/C, safeboks, minibar, fladskærms-tv samt kaffe/te faciliteter.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 20 AED pr. døgn pr. værelse.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • 5 stjernet centralt hotel
  • 6 restauranter
  • Wellnes & Spa
  • Fitness faciliteter
  • Gratis Wi-Fi

Vejret de kommende dage: Dubai

TIR
34°
ONS
38°
TOR
38°
FRE
37°
LØR
37°
SØN
36°
MAN
36°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro