Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Solecito
Henter priser

Solecito

Alcudiabugten

Solecito er et hyggeligt og nyrenoveret lejlighedshotel med rummelige lejligheder, og er derfor det ideelle valg for familier. Hotellet er beliggende i gåafstand til Alcudiastranden samt den gamle bydel, hvor du finder både restauranter og shopping muligheder. Der ligger supermarked samt vandpark blot 200 meter fra hotellet.

Hotellet byder på et dejligt pool-område med have, solstole, parasoller samt børnepool. Udendørs findes desuden en legeplads for de mindste.

Du kan nyde en forfriskende drink i pool-baren eller et godt måltid i hotellets restaurant, som byder på lækre retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Solecito er eksklusiv måltider. Der er muligt for at tilkøbe morgenmad, og yderlige måltider kan købes i restauranten.

På Solecito kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses lejlighed til max. 4 personer. Har 1 soveværelse med 2 sovepladser, samt opholdsrum med 2-personers sovesofa.
3-værelses lejlighed til max. 6 personer. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hver, samt opholdsrum med 2-personers sovesofa.

Alle lejligheder er nyrenoveret og med balkon eller terrasse. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, safeboks (mod gebyr), teniche med køleskab, kogeplader, mikroovn, elkedel og enkelt køkkenudstyr.

I øvrigt: Hotellet har gratis WIFI på alle fælles områder. DU kan benytte hotellets internet-hjørne (mod gebyr), spille-rumt samt pool-bord.

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr person/ dag, og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 950 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Ny renoveret hotel
  • 3-værelses lejligheder
  • To badeværelser
  • Tæt på Alcudiastranden
  • Hyggeligt pool område
  • Børnevenligt
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro