Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Solecito
Henter priser

Solecito

Alcudiabugten

Solecito er et hyggeligt og nyrenoveret lejlighedshotel med rummelige lejligheder, og er derfor det ideelle valg for familier. Hotellet er beliggende i gåafstand til Alcudiastranden samt den gamle bydel, hvor du finder både restauranter og shopping muligheder. Der ligger supermarked samt vandpark blot 200 meter fra hotellet.

Hotellet byder på et dejligt pool-område med have, solstole, parasoller samt børnepool. Udendørs findes desuden en legeplads for de mindste.

Du kan nyde en forfriskende drink i pool-baren eller et godt måltid i hotellets restaurant, som byder på lækre retter i et varieret udvalg. Dit ophold på Solecito er eksklusiv måltider. Der er muligt for at tilkøbe morgenmad, og yderlige måltider kan købes i restauranten.

På Solecito kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses lejlighed til max. 4 personer. Har 1 soveværelse med 2 sovepladser, samt opholdsrum med 2-personers sovesofa.
3-værelses lejlighed til max. 6 personer. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hver, samt opholdsrum med 2-personers sovesofa.

Alle lejligheder er nyrenoveret og med balkon eller terrasse. Lejlighederne er desuden udstyret med A/C, safeboks (mod gebyr), teniche med køleskab, kogeplader, mikroovn, elkedel og enkelt køkkenudstyr.

I øvrigt: Hotellet har gratis WIFI på alle fælles områder. DU kan benytte hotellets internet-hjørne (mod gebyr), spille-rumt samt pool-bord.

OBS: Der skal betales turistskat på hoteller Mallorca. På dette hotel udgør beløbet ca. 3 EUR pr. person pr. dag (for alle personer over 16 år), som betales direkte på hotellet.

Fakta

Centrum100 m.
Strand950 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Ny renoveret hotel
  • 3-værelses lejligheder
  • To badeværelser
  • Tæt på Alcudiastranden
  • Hyggeligt pool område
  • Børnevenligt

Vejret de kommende dage: Mallorca

LØR
14°
SØN
14°
MAN
14°
TIR
16°
ONS
13°
TOR
11°
FRE
10°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro