Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Smartline Arion Palace
Henter priser

Smartline Arion Palace

Ierapetra

Fred og ro, og enestående udsigt, er nøgleordene, når du bor på Smartline Arion Palace. Her bor du højt hævet over det frodige landskab på den sydlige del af Kreta, og næsten uanset hvor på hotellet du opholder dig, er der en fantastisk udsigt udover landskabet og Middelhavet. Der er kun 1,5 km ind til byen Lerapetra, Europas sydligst beliggende by, som er en rigtig græsk by, hvor de fleste indbyggere lever af områdets mange afgrøder, da turismen hernede stadig er ung og lille i forhold til de fleste andre steder på Kreta.

På Smartline Arion Palace kan du slappe af og nyde livet ved det store pool-område og i pool-baren står de klar med kølige drikke og lettere snacks. Vil du et smut til stranden bringer hotellets gratis shuttlebus ned til hotellets egen strand på blot 5 minutter. For de aktive tilbyder hotellet: Tennisbane, bordtennis, billiard og fitness-rum, og er du til lidt selvforkælelse råder hotellet også over en mindre spa- og wellness afdeling, hvor de tilbyder på 15 minutters gratis massage. Her findes også sauna og hamam samt en indendørs swimmingpool.

Alle måltider indtages i hotellets buffet-restaurant, hvor kokken serverer græske og internationale retter, og også her kan du nyde udsigten fra de store panoramavinduer.

På Smartline Arion Palace bor du i store nyrenoverede familieværelser eller dobbeltværelser med havudsigt. Alle værelser har minikøleskab, satellit-tv, WIFI, aircondition/varme, hårtørrer, safe-boks (mod betaling) og balkon eller terrasse.  

I øvrigt: Gratis parkering, WIFI overalt, mini supermarked, pool-håndklæde service,

OBS: Afstanden fra lufthavnen til hotellet er 94 km. Vi tilbyder ikke transfer til hotellet – Vi anbefaler man lejer bil.  

Fakta

Centrum 1.5 km.
Strand 650 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familievenligt
  • Spa service
  • Gratis Wi-Fi
  • Smukt beliggende
  • All Inclusive

Vejret de kommende dage: Kreta - Heraklion

ONS
15°
TOR
12°
FRE
14°
LØR
15°
SØN
16°
MAN
15°
TIR
14°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro