Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Servatur Puerto Azul
Henter priser

Servatur Puerto Azul

Puerto Rico

Her får du et af Puerto Rico’s bedste familie hoteller. Hotellet har alt hvad hjertet begærer, flotte og rummelige lejligheder, dejligt pool område med flere pools. Flot udsigt ud over Puerto Rico og Atlanterhavet. Hotellet har sågar skandinavisk personale, der sørger for aktiviteter for både store og små. Hotellet består af 6 blokke med op til 4 bygninger i hver. Der er fra 4 til 9 etager og niveau forskelle og trapper skal forventes.

Receptionen er åbent døgnet rundt. Her finder du blandt andet gratis WIFI i alle fælles områder samt i lejlighederne, der er internethjørne med computer i receptionen, dette kan benyttes mod betaling, du kan veksle penge samt adgang til læge klinik mod betaling. Der er spillerum, minimarked, hæve automat samt møntvaskeri mod merbetaling.

Der er aktivitetsklub, hvor personalet dagligt arrangerer aktiviteter for store og små. Du finder to dejlige pool områder hvor der også er børne pool. Her er separat terrasse for voksne (18 år), her kan du slappe af i ro og mag, her findes jacuzzi samt områdets bedste udsigt over havet. Der er masser af aktiviteter du kan fornøje dig med i løbet af dagen, bordtennis, tennis, billard og meget mere. Visse af aktiviteterne kræver udstyr, hvilket kan være mod merbetaling. Der er flere restauranter samt barer på området hvor du kan nyde en forfriskning eller lækre retter.

Puerto Azul byder på flotte 2-værelses lejligheder, visse med hav udsigt. Alle lejligheder har 1 soveværelse med to enkelt senge samt et opholdsværelse med sove sofa samt tekøkken med køleskab/fryser, kogeplader, enkelt køkkenudstyr, micro-ovn, deponeringsboks (mod betaling), elkedel samt kaffemaskine. Der er TV med skandinaviske og internationale kanaler (mod merbetaling). Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Der er balkon eller terrasse. Ekstra person samt børn sover i sovesofa i opholdsrummet.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Indtjekning fra klokken 14.00.
Udtjekning fra klokken 12.00.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Servatur Puerto Azul er All Inclusive.

All Inklusive program:

  • I buffet restauranterne serveres der morgenmad kl. 8-10.30, frokost kl. 13-15.30 og middag kl. 18.30-21.15. I perioder, hvor hotellet har mange gæster, er der to middagsserveringer i restauranten: kl. 18.30 og kl. 20.
  • Vand og sodavand samt lokal øl og vin til frokost og middag.
  • Vand, sodavand, kaffe og te samt lokal øl, vin og spiritus i en af eller i begge barer kl. 10-23.
  • Kolde og varme snacks serveres enten i pool baren eller restauranten kl. 12-17.
  • Is i pool baren kl. 12-17 samt ved middagsserveringerne kl. 18.30-19.45 og kl. 20-21.15.

All Inclusive gælder til kl. 12 på hjem rejsedagen. Hotellet ændrer til tider, uden varsel, på indholdet i All Inclusive. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer meddeles ved ankomst til hotellet.

Fakta

Centrum2 km.
Strand2 km.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Flot udsigt

  • stort pool område

  • All Inclusive

  • Børne aktiviteter

  • Gratis WIFI

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

MAN
24°
TIR
23°
ONS
26°
TOR
26°
FRE
24°
LØR
23°
SØN
22°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro