Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Santhiya Tree Koh Chang Resort & Spa
Henter priser

Santhiya Tree Koh Chang Resort & Spa

Koh Chang

Dette unikke hotel ligger på den skønne og afslappende Klong Prao Beach, og der indbydes til en skøn ferie i eksotiske omgivelser.  I området findes flere lokale restauranter, hvor der bydes på både seafood og thai køkkenet. Palmerne forsætter nærmest fra regnskoven ned på stranden og danner rammen om en afslappende ferie. Her kan du nyde din ferie i skønne omgivelser samme med den du holder af i udsøgte rammer. 

Receptionen er åben døgnet rundt. Santhiya Tree Koh Chang Resort har en stor tropisk have og samlingspunktet er den flotte swimmingpool, med solsenge og parasoller.  Der er også børnepool og håndklædeservice. Hotellet har 3 gode restauranter og barer, der ligger smukt omkring poolen og stranden.  Hotellet er opført i smukt klassisk Thai arkitektur, og de 50 værelser strækker sig ned igennem haven. På hotellet finder du desuden Fitness Center, Spa og massage center, kajakker, pool lounge, kæmpe-skak, og der foregår daglige aktiviteter, så som Thai kokkeskole, frugt skæring osv.

Deluxeværelser på ca. 50 m2. Alle værelser har enten en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge med flot eksotisk design. Der er klinkegulv, side afdeling, A/C,  TV, DVD afspiller, minibar, kaffe/te faciliteter, telefon, safeboks. Der er flot badeværelse med badekar med minivandfald samt brusekabine. Der er stor balkon/terrasse. 
 I dit ophold på Santhiya Tree Koh Chang Resort & Spa er der inkluderet morgenmad. 
 Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum5 km.
Strand50 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Lækkert 5 stjernet hotel
  • Spa & wellnesshotel
  • Direkte på stranden
  • Dejligt pool område
  • Gode faciliteter
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro