Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Santa Susanna Resort
Henter priser

Santa Susanna Resort

Santa Susanna / Malgrat de Mar

Santa Susanna Resort er et prisvenligt og populært All Inclusive hotel, som egner sig rigtig godt til familier der ønsker en billig ferie. Hotellet er beliggende i Santa Susanna, kun 900 meter fra byen og 1200 meter fra stranden, som er mulig at opnå via gratis shuttlebus. Lige ved siden af hotellet ligger desuden det store Carrefour shopping center samt et tøj outlett.

På hotellet finder du et større pool-område med både jacuzzi, solstole og parasoller. Pool-området har desuden en helt ny separat Splash børnepool med små vandrutsjebaner. Hotellet tilbyder desværre ikke hånklæde-service ved pool-området, hvorfor vi anbefaler, at I medbringer egne håndklæder Bag hotellet findes fodboldbane samt legeplads, og hotellet byder på aftenunderholdning flere gange ugentligt.

Du kan slappe af ved pool-baren, som serverer drinks og lette snacks, eller i hotellets buffet-restaurant, hvor du spiser dine måltider. Dit ophold på Santa Susanna er med All Inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer, snacks og is. Nøjagtig program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Santa Susanna Resort bor du på mindre dobbeltværelser til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år) er der 4 enkelt senge i værelserne. Værelserne er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med vifte (mod gebyr), satellit TV samt telefon. Minikøleskab, safeboks samt WI-FI er mod gebyr.
Enkeltværelser til 1 person kan bookes (ved forespørgsel).

I øvrigt: Der er gratis parkering ved hotellet. Shuttlebus kører hver 30. minut mellem kl. 9-22 – til både stranden og tog stationen i Santa Susanna. Hotellet har internet-hjørne, gamerum og WI-FI mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 900 m.
Strand 1.5 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • Bus til Stranden
  • Splash-område (nyt i 2016)
  • Godt pool-område
  • Aktiviteter

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
LØR
10°
SØN
11°
MAN
11°
TIR
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro