Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
San Eloy
Henter priser

San Eloy

Tossa de Mar

I Tossa de Mar ligger dette ældre familievenlige hotel. Hotellet ligger i smukke natur omgivelser ca. 3 km fra stranden og byen. Hotellet er bygget som en gammel borg, hvor pool området er centrum for de daglige aktiviteter og afslapning på hotellet. Der er miniklub for de mindste og der arrangeres daglige aktiviteter. Der er mindre supermarked på hotellet og du kan parkere gratis ved hotellet.

Receptionen har åben døgnet rundt. Der er gratis WI-FI på alle fællesområder samt mulighed for at benytte internet hjørnet mod mer betaling. Hotellet byder på fine faciliteter så som fodboldbane, tennisbane, minigolf, bordtennis og basketball bane – visse er mod mer betaling. Du kan få hjælp til at leje bil, veksle penge samt få tips til oplevelser i nærområdet. Der er 2 swimming pools med gratis solstole og parasoller samt børnepool. For de mindste er der miniklub samt legeplads. Hotellet tilbyder en daglig shuttle bus (9-21) til Tossa de Mar mod mer betaling. Der er supermarked på hotellet hvor du kan handle de mest nødvendige dagligvarer. Der er dog lukket om torsdagen.

All Inclusive indeholder:
Morgenmad, frokost og aftensmad bliver serveret i buffet-restauranten
Morgenmad 08.00 – 10.00
Frokost 13.00 – 15.00
Middag 19.30 – 21.30
Vin, vand, øl og læskedrikke serveret med frokost og aftensmad
Varieret varmt og koldt snacks i pool-baren og hovedbaren:
11.00 – 12.30, 15.00 – 18.00, 22.00 – 23.30
Ubegrænset is fra 10.30 til 18.30
Ubegrænset lokalt producerede alkoholholdige drikkevarer og øl (kun over 18 år) samt alkoholfrie drikkevarer serveret:
10.30 – 24.00
Eftermiddagste eller kaffe med kiks serveret i baren mellem:
16.00 – 17.00

San Eloy byder på 2 eller 3-værelses lejligheder.

Værelses typer:
2-værelses lejlighed på ca. 35m2. Der er 1 separat soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/tekøkken med to kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel samt enkelt køkkenudstyr. Der er vifte  samt satellit tv og mulighed for at leje safeboks. I opholdsværelset er der sovesofa. Der er balkon. 3 og 4 person sover i opredning på sovesofa i opholdsværelset. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder.

3-værelses lejlighed på ca. 40m2. Der er 2 separate soveværelser med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/tekøkken med to kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel samt enkelt køkkenudstyr. Der er vifte  samt satellit tv og mulighed for at leje safeboks. I opholdsværelset er der sovesofa. Der er balkon eller stor terrasse. 5 og 6 person sover i opredning på sovesofa i opholdsværelset. Der kan bo op til 6 personer i disse lejligheder.   

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på San Eloy er enten eksklusiv måltider eller med All Inclusive. Dette vælger du, når du vælger værelses type. 

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage. 

Fakta

Centrum 3 km.
Strand 3 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familie hotel
  • Supermarked på hotellet
  • 3 swimming pools
  • Fine faciliteter
  • Mulighed for All Inclusive

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
25°
TIR
27°
ONS
27°
TOR
26°
FRE
22°
LØR
22°
SØN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro