Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
San Eloy
Henter priser

San Eloy

Tossa de Mar

San Eloy er et ældre men hyggeligt hotel, som egner sig rigtig godt til familier. Hotellet er beliggende i smukke omgivelser i Tossa de Mar, ca. 3 km fra stranden og byen, og på hotellet findes mange gode faciliteter for både børn og voksne.

San Eloy er bygget som en gammel borg, hvor pool-området er centrum for de daglige aktiviteter og afslapning på hotellet. Her er 2 pools med gratis solstole og parasoller samt børnepool. Hotellet tilbyder miniklub for de mindste, og der findes forskellige faciliteter såsom fodboldbane, tennisbane, minigolf, bordtennis og basketball bane – visse er mod gebyr.

Nyd et dejligt måltid i hotellets buffet-restaurant med et varieret udvalg af spændende retter. Dit ophold på San Eloy er enten eksklusiv måltider eller med All Inclusive, hvilket du vælger ved valg af værelses-type. Køber du All Inclusive, udleveres nøjagtigt program ved ankomst, og der tages forbehold for ændringer.

På San Eloy bor du i hyggelige 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Lejlighederne er på ca. 35m2 med 1 separat soveværelse samt kombineret opholdsværelse/tekøkken. Køkkenet er udstyret med kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel samt enkelt køkkenudstyr. Der er vifte, satellit-tv og mulighed for at leje safeboks. I opholdsværelset er der en sovesofa. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder.

I øvirgt: Der er gratis WI-FI på alle hotellets fællesområder samt mulighed for at benytte internet-hjørnet mod gebyr. Hotellet har et mindre supermarked, og du kan parkere gratis ved hotellet. Der er en daglig shuttlebus (9-21) til Tossa de Mar mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 3 km.
Strand 3 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familie hotel
  • Supermarked på hotellet
  • 3 swimming pools
  • Fine faciliteter
  • Mulighed for All Inclusive

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
28°
TOR
30°
FRE
29°
LØR
26°
SØN
25°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro