Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Rosamar Maritim
tagterrassen på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava tagterrasse på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava hotel rosamar maritim i lloret de mar på costa brava vaerelse2 på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava vaerelse på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava restaurant på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava mad på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava buffet på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava café på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava baren på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava fitnesscenter på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava sauna på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava solterrasse på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava tagbar på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava udsigt på rosamar maritim i lloret de mar på costa brava
Henter priser

Rosamar Maritim

Lloret de Mar

Rosamar Maritim er et nyrenoveret hotel med en fantastisk beliggenhed lige ned til stranden, og dermed det perfekte valg for familier, der ønsker at bo komfortabelt og tæt på havet. Hotellet ligger i den charmerende by Lloret de Mar, med kun 5-10 minutters gang til centrum, som byder på restauranter og butikker. Vil du ud og opleve, ligger både miniputstaten Andorra, byen Figueres med det berømte Salvador museum, samt storbyen Barcelona inden for en dagturs rækkevidde.

Rosamar Maritim byder på et lille nyt pool-område, som er placaret på hotellets tagterrasse, hvor du kan nyde den skønne udsigt og slappe af i de komfortable liggestole. Hotellet tilbyder håndklæde-service ved  pool-området mod depositum. På tagterrassen findes desuden hotellets Spa, sauna, tyrkisk bad samt fitnesscenter.

Hotellet har en indbydende buffet-restaurant med et varieret udvalg af retter, samt den hyggelige Willy’s bar, som serverer forfriskende drikkevarer. Dit ophold på Rosamar Maritim er inklusiv halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På Rosamar Maritim kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 2 voksne & 1 barn.
Familieværelse med havudsigt til max. 2 voksne & 2 børn.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV samt hårtørrer.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet mod gebyr. Der er elevator på hotellet.

OBS: Rosamar Maritim har ingen reception, så check-in foregår på søsterhotellet, Rosamar & Spa, som er beliggende overfor hotellet.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Første parket til stranden
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tagterrasse med pool
  • Spa & fitness-center 

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
10°
TIR
12°
ONS
12°
TOR
10°
FRE
14°
LØR
14°
SØN
15°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro