Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rosamar Maritim
Henter priser

Rosamar Maritim

Lloret de Mar

Rosamar Maritim er et nyrenoveret hotel med en fantastisk beliggenhed lige ned til stranden, og dermed det perfekte valg for familier, der ønsker at bo komfortabelt og tæt på havet. Hotellet ligger i den charmerende by Lloret de Mar, med kun 5-10 minutters gang til centrum, som byder på hyggelige gader med mange restauranter og butikker. Vil du ud og opleve, ligger både miniputstaten Andorra, byen Figueres med det berømte Salvador museum, samt storbyen Barcelona inden for en dagturs rækkevidde.

Rosamar Maritim byder på et komplet nyt og lækkert pool-område, som er placaret på hotellets tagterrasse, hvor du kan nyde den skønne udsigt og slappe af i de komfortable liggestole. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum. På tagterrassen findes desuden hotellets Spa, sauna, tyrkisk bad samt fitnesscenter.

Hotellet har ydermere en indbydende buffet-restaurant med et varieret udvalg af retter, samt den hyggelige Willy’s bar, som serverer forfriskende drikkevarer. Når du bor på Rosamar Maritim kan du frit benytte nabohotellets faciliteter, hvor der bl.a. findes underholdning for børn i form af børneklub og livemusik.

På Rosamar Maritim kan du vælge mellem dobbeltværelser eller familieværelser med havudsigt, som alle har enten balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med A/C, TV samt badeværelse med hårtørrer.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Første parket til stranden
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tagterrasse med pool
  • Spa & Fitness center 

Vejret de kommende dage: Costa Brava

FRE
36°
LØR
28°
SØN
26°
MAN
26°
TIR
25°
ONS
24°
TOR
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro