Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rosamar Garden Resort
Henter priser

Rosamar Garden Resort

Lloret de Mar

Rosamar Garden Resort er et børnevenligt All Inclusive Hotel med mange gode faciliteter, og dermed det optimale valg for børnefamilier, der ønsker styr på måltider og underholdning. Hotellet er beliggende i skønne Lloret de Mar, en af Spaniens mest populære feriebyer, med kun 200 meter til stranden samt ca. 75 km til Cataloniens hovedstad, Barcelona. 

Rosamar består af forskellige bygninger, som omkranser 4 lækre pool-områder, hvoraf det ene er en mindre Aquapark med vandrutsjebaner. Dertil hører en lazy river med små kanoer for de mindste gæster. Hotellet tilbyder håndklæde service ved pool-området mod depositum, og håndklæderne må ligeledes medbringes til stranden. Idendørs findes hotellets wellness-center med indendørs pool, hvor der tilbydes wellness-behandlinger mod gebyr. Ydermere byder hotellet på faciliteter så som minigolf, volleyball, tennis, fodbold, bordtennis og meget mere. Visse aktiviteter benyttes mod gebyr.

Hotellets buffet-restaurant serverer måltider og drikkelse, og snackbaren ved poolen tilbyder både drikkelse, is og snacks i løbet af dagen.
Dit ophold på Rosamar Garden er inkluderet All Inclusive. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst, og der tages forbehold for ændringer.

På Rosamar kan du vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, som alle er indrettet med balkon eller terrasse. Værelserne har TV, telefon, minikøleskab og A/C samt safeboks mod gebyr. Badeværelserne har hårtørrer og gratis toiletartikler.

I øvrigt: Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. I oktober måned har vandparken åben men med begrænset tider: Der vil være åben et par timer om morgen og igen et par timer om eftermiddagen. Hvis vejret er dårligt er vandparken lukket.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.


Fakta

Centrum 300 m.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • Egen Aquapark
  • Masser af aktiviteter for børn
  • Fitness faciliteter
  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
15°
ONS
23°
TOR
16°
FRE
20°
LØR
22°
SØN
18°
MAN
19°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro