Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Rosamar Garden Resort
poolen2 på rosamar garden resort i lloret på costa brava pool-området på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava vandrutsjebane på rosamar garden resort i lloret på costa brava værelset på rosamar garden resort i lloret på costa brava badeværelset på rosamar garden resort i lloret på costa brava lejlighed på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava caféen på rosamar garden resort i lloret på costa brava morgenmad på rosamar garden resort i lloret på costa brava buffet på rosamar garden resort i lloret på costa brava frugt på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava terrassen på rosamar garden resort i lloret på costa brava pool-området på rosamar garden resort i lloret på costa brava mennesker i poolen på rosamar garden resort i lloret på costa brava det hyggelige pool-område på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava poolen på rosamar garden resort i lloret på costa brava splash-område på rosamar garden resort i lloret på costa brava splash på rosamar garden resort i lloret på costa brava vandrutsjebaner på rosamar garden resort i lloret på costa brava poolen oppefra på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava indendørs pool på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava aktiviteter for børn på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava miniklub på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava underholdning for børn på rosamar garden resort i lloret de mar på costa brava minigolf på rosamar garden resort i lloret på costa brava
Henter priser

Rosamar Garden Resort

Lloret de Mar

Rosamar Garden Resort er et børnevenligt hotel med en af Costa Brava’s bedste Aquaparker. Hotellet tilbyder både halvpension samt mulighd for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet har gode faciliteter og underholdning for de små, og er dermed det optimale valg for børnefamilier, der ønsker en ferie med styr på underholdning og måltider. Hotellet er beliggende i en af Spaniens mest populære feriebyer, Lloret de Mar, med blot 200 meter til stranden samt ca. 75 km til Kataloniens hovedstad, Barcelona.

Rosamar består af forskellige bygninger, som omkranser 4 lækre pool-områder, hvoraf det ene er den skønne Aquapark med vandrutsjebaner. Dertil hører en lazy river med små kanoer for de mindste gæster. Hotellet tilbyder håndklæde-service ved pool-området mod depositum, og håndklæderne må ligeledes medbringes til stranden. Idendørs findes hotellets wellness-center med indendørs pool, hvor der tilbydes wellness-behandlinger mod gebyr. Ydermere byder hotellet på faciliteter så som minigolf, volleyball, fodbold, bordtennis og meget mere. Visse aktiviteter er mod gebyr.

Hotellets buffet-restaurant serverer måltider og drikkelse, og snackbaren ved poolen tilbyder både drikkelse, is og snacks i løbet af dagen.
Dit ophold på Rosamar Garden er med halvpension der består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmåltiderne, dette kan købes i restaurantern. Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive om du ønsker at have styr på udgifterne til mad og drikkelse. All Inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks formiddag samteftermiddag. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Rosamar kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 2 voksne & 2 børn. Har dobbeltseng samt sovesofa.
2-værelses lejlighed til max. 4 voksne & 1 barn. Har seperat soveværelse med dobbeltseng/ 2 enkeltseng, opholdsrum med 2 sovesofaer samt teniche med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr.  

Alle værelser og lejligheder er med balkon eller terrasse og indrettet i en lidt gameldags stil. De er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, og hårtørrer samt safeboks mod gebyr. Dobbeltværelserne sælges også som enkeltværelser til 1 person.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hele hotellet. I oktober måned har Aquaparken åben i begrænsede tidsrum: et par timer om morgen og igen et par timer om eftermiddagen. Hvis vejret er dårligt er Aquaparken lukket.
Ved transfer holder bussen nedenfor bakken, som hotellet ligger på. Det må derfor påregnes, at du skal bære din bagage op ad bakken.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Mulighed for All Inclusive
  • Egen Aquapark
  • Aktiviteter for børn
  • Fitness faciliteter
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
TIR
12°
ONS
12°
TOR
10°
FRE
14°
LØR
14°
SØN
15°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro