Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rosamar Garden Resort
Henter priser

Rosamar Garden Resort

Lloret de Mar

Rosamar Garden Resort er et børnevenligt All Inclusive hotel med en af Costa Brava’s bedste Aquaparker. Stedet byder på gode faciliteter og underholdning for de små, og er dermed det optimale valg for børnefamilier, der ønsker en ferie med styr på underholdning og måltider. Hotellet er beliggende i en af Spaniens mest populære feriebyer, Lloret de Mar, med blot 200 meter til stranden samt ca. 75 km til Kataloniens hovedstad, Barcelona.

Rosamar består af forskellige bygninger, som omkranser 4 lækre pool-områder, hvoraf det ene er den skønne Aquapark med vandrutsjebaner. Dertil hører en lazy river med små kanoer for de mindste gæster. Hotellet tilbyder håndklæde-service ved pool-området mod depositum, og håndklæderne må ligeledes medbringes til stranden. Idendørs findes hotellets wellness-center med indendørs pool, hvor der tilbydes wellness-behandlinger mod gebyr. Ydermere byder hotellet på faciliteter så som minigolf, volleyball, tennis, fodbold, bordtennis og meget mere. Visse aktiviteter er mod gebyr.

Hotellets buffet-restaurant serverer måltider og drikkelse, og snackbaren ved poolen tilbyder både drikkelse, is og snacks i løbet af dagen.
 Dit ophold på Rosamar Garden er med All Inclusive. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst, og der tages forbehold for ændringer.

På Rosamar bor du på dobbeltværelser, som er indrettet i en lidt gammeldags stil. Værelserne er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, minikøleskab og hårtørrer samt safeboks mod gebyr. Værelserne sælges også som enkeltværelser til 1 person.

I øvrigt: Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. I oktober måned har Aquaparken åben i begrænsede tidsrum: et par timer om morgen og igen et par timer om eftermiddagen. Hvis vejret er dårligt er Aquaparken lukket.
Ved transfer holder bussen nedenfor bakken, som hotellet ligger på. Det må derfor påregnes, at du skal bære din bagage op ad bakken.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum300 m.
Strand600 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • All Inclusive
  • Egen Aquapark
  • Aktiviteter for børn
  • Fitness faciliteter
  • Gratis WI-FI på hele hotellet

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
FRE
14°
LØR
13°
SØN
10°
MAN
TIR
ONS
11°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro