Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Rosamar Es Blau
Henter priser

Rosamar Es Blau

Lloret de Mar

Rosamar Es Blau er et komplet nyt og moderne hotel, som åbner i sommeren 2018. Hotellet er beliggende i skønne Lloret de Mar, blot 100 meter fra stranden samt 5 minutter fra byens centrum, som byder på et bredt udvalg af restautanter, caféer og barer. Hotellet er kun for voksne – min. alder 17 år.

Rosamar Es Blau består af en helt nybygget bygning med 5 etager, og udendørs findes den lækre pool med solstole samt pool-bar, hvor du kan nyde lette forfriskninger. Der tilbydes desuden håndklæde-service mod depositum. Hotellet byder også på spa-område med opvarmet pool, jacuzzi, sauna samt fitness-center.

Hotellets buffet-restaurant serverer et varieret udvalg af lækre lokale og internationale retter. Dit ophold på Rosamar Es Blau er inkluderet halvpension, bestående af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden er ikke inkluderet men kan tilkøbes i restauranten. Der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Nøjagtig program og tider udleveres på ankomstdagen.

På Rosamar Es Blau bor du på moderne superior dobbelt værelser med balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med A/C, gratis WI-FI, sattelit-tv, køleskab, telefon samt safeboks (mod gebyr). Badeværelse er med hårtørrer.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering tæt på hotellet (mod gebyr).

Vær opmærksom på, at der skal betale turistskat direkte til hotellet ved ankomst. Dette er ca. 1 € pr. person. pr. dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 800 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Nyopført hotel
  • Central beliggenhed
  • Skønt pool-område
  • Kun for voksne
  • Fitness faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TOR
13°
FRE
LØR
SØN
MAN
12°
TIR
11°
ONS
11°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro