Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rosa del Mar
Henter priser

Rosa del Mar

Palma Nova


Rosa del Mar er et totalrenoveret og dejligt familie hotel, beliggende centralt mellem Magaluf og Palma Nova. Hotellet blev renoveret i 2013 og fremstår rigtig godt med mange faciliteter. Her får du et hotel med aktiviteter til både voksne og børn.

Hotellet har to lækre pool-områder med solstole og parasoller, samt børnepool og splash-område med rutsjebaner til børnene. Hotellet har desuden en indendørs pool. Du kan nyde en kølig drink i pool-baren eller stille sulten i en af de tre restauranter. Dit ophold på Rosa del Mar er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmaden, men dette kan tilkøbes i restauranten.

Der tilbydes miniklub for de mindste, hvor der er engelsk talende personale, som sørger for at holde børnene aktiveret. Her er også et legerum.

Rosa Del Mar byder på flotte 1-værelses lejligheder samt fine Junior suiter – alle med balkon eller terrasse. 1-værelses lejligheder er på ca. 27 m2 og kan rumme 2 voksne samt 2 bøen, og Junior suiter på ca. 29 m2, og kan rumme 2 voksne samt 1 barn.

Alle lejligheder er udstyret med tekøkken med kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister og el-kedel. Der er desuden A/C (juni-september), satellit-tv, telefon og safeboks mod gebyr. Badeværelse er med bruser og hårtørrer.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hotellet.

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr person/ dag, og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Splash Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • International Børne Klub
  • Tæt på stranden
  • Gym

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
28°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
28°
LØR
29°
SØN
28°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro