Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rosa del Mar
Henter priser

Rosa del Mar

Palma Nova

Rosa del Mar er et totalrenoveret og dejligt familie hotel, beliggende centralt mellem Magaluf og Palma Nova. Hotellet blev renoveret i 2013 og fremstår rigtig godt og med mange faciliteter. Her får du et hotel hvor der er aktiviteter til både voksne og børn. Hvorfor ikke nyde dagen ved pool området, eller lade børnene lege i Splash området hvor der er rutsjebaner til de mindste. Der er gratis WI-FI på hotellet.

Receptionen har døgn åbent. Her er mulighed for at leje cykler, veksle penge mod betaling, benytte gratis WIFI over hele hotellet samt bruge internet hjørne mod betaling. Der er også bla. møntvaskeri samt frisør mod betaling. Hotellet har to lækre pool områder med børnepool samt splash område, her er solsenge og parasoller. Der er også en indendørs pool. Nyd en kølig drink i pool baren eller stil sulten i en af de tre restauranter. Der er også mulighed for at børnene kan komme i børneklub, hvor der er engelsk talende personale som sørger for at holde børnene aktiveret. Her er legerum.

Rosa Del Mar byder på flotte 1-værelses lejligheder samt fine Junior suiter.

Værelses typer:
Flotte 1-værelses lejlighed på ca. 27 m2. Alle lejlighederne har Sove/opholdsrum med to enkelt senge eller en dobbeltseng samt sovesofa til børnene, tekøkken med kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel. Satellit tv, telefon, safeboks som kan lejes mod betaling, A/C (juni-September). Badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er balkon med udsigt til enten pool området eller de øvrige omgivelser. Der kan bo 2 voksne samt 2 børn i disse lejligheder. Børn sover i ekstra opredning på sovesofa.

Junior suite på ca. 29 m2. Alle suiter er moderne indrettet med en dobbeltseng eller to enkelt senge samt en sovesofa. Der er satellit tv, telefon, A/C (juni-September), tekøkken med kogeplader, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel samt safeboks som kan lejes mod betaling. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er møbleret balkon. Der kan bo 2 voksne samt 1 børn i disse junior suiter. Barnet sover i ekstra opredning på sovesofa.

Dit ophold på Rosa del Mar er inkluderet halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmaden, men kan tilkøbes i restauranten.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Splash Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • International Børne Klub
  • Tæt på stranden
  • Gym

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
26°
TIR
28°
ONS
26°
TOR
26°
FRE
25°
LØR
24°
SØN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro