Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Ronda 4
Henter priser

Ronda 4

Fuengirola

I den nordlige del af Fuengirola ligger der populære lejlighedshotel Ronda 4 Apartments. Vil du bo centralt, med direkte adgang til stranden – Los Boliches og tæt på restauranter, byliv og shopping så skal du vælge Ronda 4. Der er gode transport forbindelser i området og direkte tog mellem Los Boliches, Malaga og lufthavnen.

 Hotellet har reception, der er åbent døgnet rundt, der er WI-FI tilgængeligt mod betaling, deponeringsbokse og hæve automat. Dejligt pool område med gratis solsenge og parasoller samt poolbar der serverer lette retter og kølige drinks, separat solområde med udsigt over havet. Der er lege område samt separat mindre pool til børnene, restaurant, supermarked med internationale produkter. Tillige er der pool borde og spillemaskiner mod betaling. Du har også mulighed for at vaske tøj selv mod betaling.

 Ronda 4 Apartments byder på flotte, rummelige 2 og 3 værelses lejligheder med delvis havudsigt og balkon.
Alle lejligheder har aircondition, tv, tekøkken, microovn og køleskab. I både 1 og 2-værelses lejlighederne skal børnene dele en dobbelt sofaseng.

 

Lejlighedstyper:
2-værelses lejlighed promotion med delvis havudsigt.
Kombineret opholds- og soverum med tekøkken med micro-ovn og køleskab, dobbeltsovesofa, soveværelse med to senge, badeværelse og møbleret balkon. 2 voksne og 2 børn under 13 år.

2-værelses lejlighed med delvis havudsigt
Kombineret opholds- og soverum med tv, tekøkken med micro-ovn og køleskab, dobbeltsovesofa, soveværelse med to senge, badeværelse og møbleret balkon. 2 voksne og 2 børn under 16 år. 

2-værelses lejlighed med delvis havudsigt
Kombineret opholds- og soverum med tv, tekøkken med micro-ovn og køleskab, dobbeltsovesofa, soveværelse med to senge, badeværelse og møbleret balkon. 2 voksne og 2 børn under 13 år.

3-værelses lejlighed med havudsigt
Opholdsrum med tv, tekøkken med micro-ovn og køleskab og 1 soveplads, to soveværelser med hver to senge, badeværelse og møbleret balkon. 4 personer.

Indtjekning fra klokken 14.00
Udtjekning fra klokken 12.00.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

 Dit ophold på Ronda 4 Apartments er uden måltider.

Fakta

Centrum1.5 km.
Strand20 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Ud til stranden

  • Swimming Pool

  • Børnepool

  • Lille legeplads

  • Pool bar

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TOR
10°
FRE
15°
LØR
12°
SØN
12°
MAN
13°
TIR
16°
ONS
19°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro