Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Rocamar
Henter priser

Rocamar

Puerto Rico

Rocamar er et af Puerto Rico’s klassiske hoteller, et danskerne i årevis har vendt tilbage til. Et hotel fyldt med stemning, hygge og hvor man mødes over en øl i baren. Hotellet ligger med en skøn udsigt ud over Puerto Rico. Her hersker god stemning, hyggelig afslapning og grundlaget for en god ferie er absolut til stede. Hotellet har mange gæster der kommer igen år efter år.

Receptionen har begrænset åbningstider. Der er internet hjørne med gratis adgang i receptionen samt gratis WIFI på hele hotellet. Hotellet har egen minimarked samt mulighed for vaskeri service mod betaling. Der er pool område med solstole og parasoller. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader i vinter perioden, temperaturen kan dog afvige hvis vejret er dårligt. Der er en lille børne sektion. Nyd en forfriskning i pool baren og tag en snak med de andre gæster.

Hotellet byder på dejlige 2-værelses lejligheder med 1 soveværelse samt kombineret opholdsrum med tekøkken, kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Der er deponeringsboks (mod merbetaling), Air konditionering samt tv med danske betalings kanaler. Der er sovesofa i opholdsrummet hvor ekstra person og børn sover.  Badeværelse med bruser. Der er terrasse eller balkon.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Indtjekning fra klokken 14.00.
Udtjekning fra klokken 12.00.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling. 

Dit ophold på Rocamar er uden måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad

Fakta

Centrum700 m.
Strand1.4 km.
BarJa
PoolJa

  • Solsiden

  • Smuk udsigt

  • Populært hotel

  • Bar

  • Swimmingpool

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

ONS
22°
TOR
21°
FRE
22°
LØR
24°
SØN
24°
MAN
25°
TIR
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro