Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Roc Costa Park
Henter priser

Roc Costa Park

Torremolinos

I den kendte ferieby Torremolinos ligger det familievenlige All Inclusive hotel Roc Costa Park. Her har du de helt rigtige rammer til en afslappende solferie i hyggelige rammer.

Roc Costa Park ligger i gåafstand til centrum af Torremolinos, og vil du til stranden kører der gratis shuttle bus til Playamar stranden, som kun ligger godt 1 km derfra.

Hotellet har flere pools beliggende i en stor frodig have. Den ene er designet til de mindste og udstyret med små vandrutschebaner og et piratskib. Gratis liggestole og parasoller.

For de aktive tilbyder hotellet bl.a. minigolf, billard og tennisbaner (mod betaling), og hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter for såvel voksne som børn.

Dit ophold på Roc Costa Park er med All Inclusive. Morgenmaden serveres fra 7.30-10.30, frokost fra 13.00-15.00 og middag fra 19.00-22.00. I løbet af dagen serveres der snacks og drikkevarer fra baren og poolbaren. Gratis is til børnene hver eftermiddag. Du får fyldestgørende program og tider oplyst når du tjekker ind.

Store og rummelige værelser med bad/toilet, aircondition/varme, satellit-tv, internet (mod betaling) og safeboks (mod betaling).OBS: Der kan max. bo 3 personer i værelserne. Er man flere end 4 personer skal der opgraderes til en Junior suite – venligst kontakt os ved denne mulighed.

Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.    

Fakta

Centrum 1.2 km.
Strand 1.2 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive hotel
  • Godt pool område til børn
  • Hotelbus til stranden
  • Tennis
  • Mini golf

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
26°
ONS
25°
TOR
24°
FRE
24°
LØR
29°
SØN
27°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro