Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Rey Carlos
poolen på rey carlos i playa del ingles på gran canaria pool på rey carlos i playa del ingles på gran canaria pool-område på rey carlos i playa del ingles på gran canaria badeværelse på rey carlos i playa del ingles på gran canaria balkon på rey carlos i playa del ingles på gran canaria have på rey carlos i playa del ingles på gran canaria restaurant på rey carlos i playa del ingles på gran canaria lounge på rey carlos i playa del ingles på gran canaria reception på rey carlos i playa del ingles på gran canaria hotel rey carlos i playa del ingles på gran canaria
Henter priser

Rey Carlos

Playa del Ingles

Rey Carlos er et flot hotel i dejlige omgivelser, og et meget ideelt valg for par eller familier. Hotellet er beliggende midt i Playa del Inglés, som er en super populær ferieby på den sydlige del af Gran Canaria. Hotellet ligger blot 500 meter fra stranden og ved siden af butikscenteret CITA, som har et bredt udvalg af både butikker, restauranter og barer.

Rey Carlos består af 160 værelser fordelt på 5 etager, og udenfor findes hotellets grønne have, som omgiver den opvarmede swimmingpool med børnebassin. Hertil hører liggestole, parasoller samt en lækker jacuzzi, som alt sammen frit kan benyttes af hotellets gæster. Der er desuden mulighed for selvforkælelse i hotellets skønhedssalon og spaafdeling. 

I midten af pool-området ligger pool-baren, som serverer lækre forfriskninger og drikkevarer i løbet af dagen. Restauranten er åben til morgenmad og aftensmad, hvor der bydes på buffet med kolde og varme retter i form af lækre, lokale specialiteter.
Dit ophold på Rey Carlos er inklusiv halvpension, som består af mogenmad og aftensmad.

På Rey Carlos bor du i dobbeltværelser til max. 3 personer. Værelserne er indrettet klassisk stil, og har alle balkon eller terrasse. Alle værelser er desuden udstyret med spiseplads, opholdsstue, A/C, køleskab og TV.

I øvrigt: Der er mulighed for WI-FI på værelserne mod gebyr. 

OBS: Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 er inkluderet i prisen for denne periode.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 800 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Centralt beliggende hotel
  • Inkl.halvpension
  • 2 pool-områder
  • Børne-pool
  • 800 meter til stranden

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TOR
20°
FRE
18°
LØR
18°
SØN
18°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro