Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Respati Beach Hotel
Henter priser

Respati Beach Hotel

Sanur

Direkte på Beach Road i Sanur og direkte på stranden ligger Respati Beach Hotel. Der er mange restauranter, barer, cafeer og små butikker i området. Hotellet er i typisk balinesisk stil og ligger i en hyggelig tropisk have. Hotellets mindre swimmingpool ligger meget tæt på stranden, og her finder du også den dejlige restaurant.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du bla. leje kajakker samt cykler. De kan hjælpe med vask og rens af tøj mod mer betaling. Der tilbydes room service mellem 7-23 dagligt. Hotellet har en hyggelig restaurant og bar. På stranden har hotellet liggestole og parasoller. Der er også gratis håndklædeservice. Ved poolen er der også mulighed for at få massage.

Respati Beach Hotel byder på flotte, rummelige Superior samt Deluxe værelser. Alle værelser har enten to enkelt senge eller en stor dobbeltseng. Værelserne har sofa, A/C, minibar, tv, elkedel, safeboks og møbleret terrasse.

Værelses typer: 

Superior-værelserne har enten to enkelt senge eller en stor dobbeltseng. Værelserne har sofa, A/C, minibar, tv, elkedel, safeboks. Disse værelser er lidt mindre – uden at være små og med flisegulv samt møbleret balkon. Der kan bo to voksne i disse værelser.

Deluxe værelserne har enten to enkelt senge eller en stor dobbeltseng. Værelserne har sofa, A/C, minibar, tv, elkedel, safeboks. Der er klinkegulv og værelserne er af lidt højere standard. De ligger også tættere på stranden.Der kan bo to voksne og 1 barn i disse værelser.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Respati Beach Hotel er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum500 m.
RestaurantJa
PoolJa

  • Direkte på stranden

  • Hyggeligt par hotel

  • Balinesisk stil

  • Tropisk have

  • Tæt på restauranter og barer

Vejret de kommende dage: Bali

TIR
30°
ONS
31°
TOR
29°
FRE
27°
LØR
28°
SØN
27°
MAN
31°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro