Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront
Henter priser

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront

Dubai

Radisson Blu Waterfront Dubai er et lækkert nyt 5 stjernet hotel der er bygget i den bydel der hedder Business Bay med kort afstand til bla. Dubai Mall, et af dubai’s største shopping centre samt til det berømte Burj Khalifa. Radisson Blue Waterfront indbyder til en ferie i smukke rammer med gode faciliteter så som flere restauranter, flot udendørs lounge område samt fint pool område.
Radisson Blu Waterfront Dubai har døgnåben reception hvor du kan få hjælp til både at veksle penge, bestille transport rundt i Dubai samt få forslag til oplevelser på egen hånd. Der er buffet restaurant som serverer morgenmad samt yderligere 4 restauranter og 2 barer. Prøv f.eks den berømte Republic eller Firehouse Grill. Hotellet har eget wellness center der tilbyder forskellige afslappende behandlinger mod betaling, der er fint udstyret fitness center der kan benyttes gratis.
Der er udendørs swimming pool med solstole og parasoller samt håndklæde service der kan benyttes fra 07-19 dagligt. Der findes også en udendørs bar hvor du kan købe diverse drikkevarer samt lette retter.
På Radisson Blu Waterfront bor du i flotte rummelige standardværelser med plads til to personer. Der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, skrivebord, tv, minibar ( mod merbetaling), te/kaffe faciliteter, gratis Wi-Fi, safe samt AC. Badeværelse med bruser, hårtørrer samt toilet artikler.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 15 AED pr. døgn pr. værelse.
De fleste hoteller spærrer et depositum svarende til 500-1500 AED pr. værelse, som bliver frigivet ved check-ud.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 8 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Tæt på Burj Khalifa og Dubai Mall
  • Lækker terrasse med udsigt til Burj Khalifa
  • Gratis fitness faciliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • 6 restauranter/barer

Vejret de kommende dage: Dubai

MAN
24°
TIR
26°
ONS
26°
TOR
25°
FRE
22°
LØR
21°
SØN
20°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro