Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Pyr Fuengirola
pool-område på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol pools på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol balkon på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol lejlighed3 på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol lejlighed på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol lejlighed2 på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol køkkenniche på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol badeværelse på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol bar på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol bar-område på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol restaurant på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol indgang på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol lounge på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol reception på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol poolbaren på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol solstole på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol poolbar på pyr fuengirola i fuengirola på costa del sol
Henter priser

Pyr Fuengirola

Fuengirola

Pyr Fuengirola er et lejlighedshotel med en central beliggenhed i hjertet af byen, Fuengirola. Hotellet er ligger over for den hyggelige marina samt i gå afstand til en af områdets flotteste sandstrande. Her bor du meget centralt og med kort afstand til både restauranter, barer, shopping og meget mere.

Hotellet byder på et fint pool-område med gratis solstole og parasoller samt børnepool. Poolen er opvarmet fra nov-marts (dog kan temperaturerne svinge ved dårlige vejrforhold). Her findes desuden en pool-bar (kun åben i sommerperioden).

Dit ophold på Pyr Fuengirola er eksklusiv måltider.


På Pyr Fuengirola bor du i velindrettede lejligheder 1-værelses lejligheder på ca. 43 m2 og med plads til max. 3 personer.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse, Der er enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt sovesofa. Lejlighederne er desuden udstyret med køkkenniche med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr samt A/C, TV, telefon og safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet (mod gebyr). Hotellet tilbyder gratis WI-FI samt internet-hjørne (mod gebyr).

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Børnevenligt
  • Gratis WI-FI 
  • Gode lejligheder
  • Pool-område
  • Tæt på strand

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TOR
15°
FRE
11°
LØR
11°
SØN
12°
MAN
12°
TIR
12°
ONS
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro