Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Porto Elounda Golf & Spa Resort
Henter priser

Porto Elounda Golf & Spa Resort

Elounda

Er du til luksus og outstanding service? Så skal du vælge det 5-stjernede Porto Elounda Golf & Spa Resort der er beliggende ved Eloundas kyst. Porto Elounda & Golf er et af områdets første hoteller. Samtlige værelser har udsigt over Mirabello-bugten, og gæsterne kan spille golf eller tennis på stedet samt slappe af i den prisbelønnede spa Six Senses. Porto Elounda Golf & Spa Resort ligger 70 km fra Heraklion Internationale Lufthavn. Via hotellets helikopterlandingsplads er der mulighed for direkte transport til Athen eller Heraklion. Der tilbydes desuden transport rundt til hotellets områder. Porto Elounda har Europas første Six Senses Spa™. Spaen er 2.200 m² stor og byder på holistiske behandlinger. Faciliteterne omfatter opvarmet indendørs ferskvandspool, sauna samt dampbad.

Du har eksklusiv adgang til en 9-hullers golfbane. Hotellets vandsportscenter tilbyder jetski, windsurfing, vandski samt sejlads. Der stilles desuden luksusyachter til rådighed mod betaling samt her er et PADI-certificeret dykkercenter der tilbyder både kurser samt daglig dykning mod betaling. Der er en legeplads for spædbørn og børn med en bred vifte af læringsaktiviteter. Har du børn med så har Porto Elounda et af områdets bedste børneklubber med egen swimmingpool med vandrutsjebaner samt du har også deres populære Arsenal Football club hvor børnene trænes af en proffesionel træner fra Arsenal. Dette er mod betaling.

Restauranten Nafsika har havudsigt og serverer morgenmad samt aftensmad. Man kan spise frokost i Aglio e Olio, som serverer italienske retter, eller i tavernaen Odysseus på stranden. Hotellet tilbyder ligeledes gratis shuttle transfer til de øvrige søster restauranter.

De flotte, moderne og rummelige værelser har trægulv samt veranda med teaktræs møbler, blomster og havudsigt. Der er endvidere LDC-tv med satellit- og kabelkanaler samt møbleret opholdsområde. Luksuriøse badeværelser med håndklæde tørrer, make up spejl, badekåber og slippers samt toilet artikler. Det er muligt at få værelser med sammenhængende dør. De fleste værelser har walk in badeværelse. Der er tillige elektronisk deponeringsboks, minibar, allergivenlige puder.

Det er også muligt at bestille værelser med privat pool og havudsigt. Der kan være 2 voksne og 2 børn i disse værelser.
Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Porto Elounda er normalt inklusiv morgenmad. Vær opmærksom på at du som gæst hos Beach Tours har gratis halvpension under dit ophold. Hvis du ikke vil benytte halvpensionen kan du få en voucher på 30€ pr voksen til brug på forskellige restauranter. Dette oplyses ved ankomst til hotellet.


Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 800 m.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Six Sense Spa på 2.200 m2
  • Eksklusiv adgang til 9 -hullers golfbane
  •  8 restauranter og 4 barer
  • På stranden
  • Masser af aktiviteter
  • Gratis WI-FI
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro