Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Porto Drach
Henter priser

Porto Drach

Porto Cristo

Porto Drach er et flot nyrenoveret hotel, som egner sig rigtig godt til par eller familier med ældre børn. Hotellet er beliggende i den skønne by, Porto Cristo, i kort gåafstand til butikker, restauranter og barer samt de berømte drypstenshuler. Stranden ligger blot 5 minutters køretur fra hotellet.

Hotellet tilbyder et lækkert pool-område med udsigt til havnen. Her kan du nyde en kølig drink i pool-baren eller blot slappe af ved poolen.
Hotellets restaurant serverer lækre lokale retter samt drikkevarer. Dit ophold på Porto Drach er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.
 
På Porto Drach kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2 værelses lejlighed på ca. 45 m2 og til max. 3 voksne & 1 barn. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa.  
2 værelses lejlighed med havudsigt på ca. 45 m2 og til max. 4 personer. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa.  
2 værelses lejlighed premium med havudsigt på ca. 45 m2 og til max. 4 personer. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa. Har dock musikstation, safeboks og TV.
3-værelses lejlighed på ca. 60 m2 og til max. 4 voksne & 2 børn. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hvert samt opholdstue med 2-personers sovesofa. Køkken har kaffemaskine.
3-værelses premium lejlighed med havudsigt på ca. 60 m2 og til max. 4 voksne & 2 børn. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hvert samt opholdstue med 2-personers sovesofa. Med kaffemaskine, dock musikstation, safeboks samt 2 TV.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C samt te-niche med mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne har gratis WI-FI, TV samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet tilbyder biludlejning, og der er mulighed for parkering ved hotellet. Der er WI-FI på alle fællesområder.

OBS: Der skal betales turistskat på hoteller Mallorca. På dette hotel udgør beløbet ca. 3 EUR pr. person pr. dag (for alle personer over 16 år), som betales direkte på hotellet.

Fakta

Centrum 150 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Gratis WI-FI
  • Gratis parkering
  • Smuk udsigt over havnen
  • 400 m til drypstenshulerne 

Vejret de kommende dage: Mallorca

TOR
FRE
13°
LØR
11°
SØN
10°
MAN
13°
TIR
13°
ONS
16°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro