Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Porto Drach
Henter priser

Porto Drach

Porto Cristo

Porto Drach er et flot nyrenoveret hotel, som egner sig rigtig godt til par eller familier med ældre børn. Hotellet er beliggende i den skønne by, Porto Cristo, i kort gåafstand til butikker, restauranter og barer samt de berømte drypstenshuler. Stranden ligger blot 5 minutters køretur fra hotellet.

Hotellet tilbyder et lækkert pool-område med udsigt til havnen. Her kan du nyde en kølig drink i pool-baren eller blot slappe af ved poolen.
Hotellets restaurant serverer lækre lokale retter samt drikkevarer. Dit ophold på Porto Drach er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.
 
På Porto Drach kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2 værelses lejlighed på ca. 45 m2 og til max. 3 voksne & 1 barn. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa.  
2 værelses lejlighed med havudsigt på ca. 45 m2 og til max. 4 personer. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa.  
2 værelses lejlighed premium med havudsigt på ca. 45 m2 og til max. 4 personer. Har soveværelse med 2 sovepladser samt opholdstue med 2-personers sovesofa.  
3-værelses premium lejlighed på ca. 60 m2 og til max. 4 voksne & 2 børn. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hver samt opholdstue med 2-personers sovesofa. Køkken har kaffemaskine.
3-værelses premium lejlighed med havudsigt på ca. 60 m2 og til max. 4 voksne & 2 børn. Har 2 soveværelser med 2 sovepladser i hver samt opholdstue med 2-personers sovesofa. Køkken har kaffemaskine.

Alle lejligheder er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med te-niche med mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne har gratis WI-FI, TV samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet tilbyder biludlejning, og der er mulighed for parkering ved hotellet. Der er WI-FI på alle fællesområder.

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr person/ dag, og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 150 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Gratis WI-FI
  • Gratis parkering
  • Smuk udsigt over havnen
  • 400 m til drypstenshulerne 
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro