Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Playazul Apartments
Henter priser

Playazul Apartments

Playa de las Americas

Midt i Playa de Las Americas finder du dette centralt beliggende lejlighedshotel. Hotellet ligger kun 400 meter fra Troya stranden og med kun 500 meter til den centrale del af byen bor du tæt på både restauranter, barer, shopping og bylivet. Samtidig så er hotellet et godt udgangspunkt til at slappe af og nyde din ferie og bruge tiden på at opleve Tenerife og alt hvad den har at tilbyde. Hvorfor ikke tage en tur til smukke Teide eller en dags tur til La Gomera.

Receptionen har åbent døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at veksle penge, tips til oplevelser i lokal området eller leje bil. Der er internet hjørne hvor du kan benytte computere mod mer betaling. WI-FI er tilgængeligt på hotellet mod mer betaling. Der er tv/lounge område samt automat med diverse snack og drikkevarer. Ved hotellet er der fint pool område med gratis solstole og parasoller. Der er børne pool samt pool bar der serverer enkle retter og drikkevarer.

Playaazul Apartments byder på store 2-værelses lejligheder på ca. 66 m2. Der er separat soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/ tekøkken med kogeplader, køleskab, ovn, el kedel, kaffe maskine samt enkelt køkkenudstyr. Der tv, telefon samt mulighed for at leje deponeringsboks mo mer betaling. Opholdsrummet har bord og stole til 4 personer samt 1 sovesofa til to personer. Der er vifte i lejligheden. Lejlighederne har balkon og der kan bo op til 4 voksne i disse lejligheder. 3 samt 4 person sover i ekstra opredning på sove sofaen i opholdsrummet.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er dog ofte mod merbetaling men ikke altid.

Dit ophold på Playa Azul Apartments er eksklusiv måltider.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Fakta

Centrum500 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Perfekt til langtidsferie

  • Swimmingpool og børne pool

  • Centralt beliggende hotel

  • Tæt på stranden

  • Lejlighedshotel

Vejret de kommende dage: Tenerife

MAN
21°
TIR
22°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
25°
LØR
24°
SØN
22°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro