Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Pierre & Vacances Village Clubs Terrazas Costa del Sol
Henter priser

Pierre & Vacances Village Clubs Terrazas Costa del Sol

Manilva

Søger du afslapning samt fred og ro i smukke omgivelser, så er Holiday Village Terrazas stedet. Her midt på Solkysten, i fantastiske Andalusien, bor du i store moderne lejligheder, og har de ideelle rammer for en familieferie.

Holiday Village Terrazas er som navnet siger, bygget i terrasser som vender mod syd – ned mod Middelhavet. Så næsten uanset hvor du befinder dig, er der en fantastisk panoramaudsigt ned over kysten. I klart vejr kan man skimte Gibraltar-klippen i det fjerne.

På hotellet kan du nyde livet ved en af de 2 store swimmingpools. Den store som har hel 9 massage-jets indbygget eller den mindre som er forbeholdt de voksne. Vil du til stranden kører hotellets shuttlebus jævnligt ned til den nærliggende Punta de Chullera strand (ca. 5 min). Kører kun i perioden 1/7-31/8.

Hotellet tilbyderogså en del faciliteter til de aktive, og børnene har deres egen miniklub med dagligt aktivitetsprogram og en lille børnelegeplads. 

Store og moderne lejligheder med bad/toilet, køkkenniche med opvaskemaskine og kaffemaskine, aircondition, gratis WI-FI og satellit- TV.

OBS: Du kan først checke ind i lejligheden fra kl. 17.00, og check ud er senest kl. 10.00. Der er ikke rengøring inkluderet, kun slutrengøring, dog ikke opvasken den klarer du selv. Eventuelle oprednings-senge skal man selv rede op,

OBS: Vær opmærksom på, at 1 baby tæller for 1 person. Lejligheden for 4 personer kan dermed indeholde 2 voksne og 2 børn eller 2 voksne, 1 barn og 1 baby.

Fakta

Centrum5 km.
Strand5 km.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Store ferielejligheder
  • Lækkert poolområde
  • Klubber for alle børnealdre
  • WI-FI i lejlighederne
  • Gode sportsfaciliteter

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
16°
ONS
15°
TOR
15°
FRE
13°
LØR
11°
SØN
13°
MAN
12°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro