Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Pierre & Vacances Estepona
poolen på pierre & vacances i estepona på costa del sol pool på pierre & vacances i estepona på costa del sol pool-område på pierre & vacances i estepona på costa del sol lejlighed på pierre & vacances i estepona på costa del sol lejligheden på pierre & vacances i estepona på costa del sol lejlighed2 på pierre & vacances i estepona på costa del sol køkkenniche på pierre & vacances i estepona på costa del sol hotellet pierre & vacances i estepona på costa del sol restaurant på pierre & vacances i estepona på costa del sol terrasse på pierre & vacances i estepona på costa del sol terrassen på pierre & vacances i estepona på costa del sol swimmingpool på pierre & vacances i estepona på costa del sol
Henter priser

Pierre & Vacances Estepona

Estepona

Pierre & Vacances Estepona er et flot og familievenligt lejlighedshotel med gode faciliteter. Hotellet er beliggende i et roligt område i Estepona, blot 2 km fra Saladillo stranden, tæt på flere golfbaner samt i kort afstand fra flere restauranter, caféer og butikker. Det ideelle valg for familier, der ønsker at bo i egne lejligheder på Costa del Sol.

Hotellet byder på et 600 m2 stort pool-område med solstole, parasoller og børnepool. Stedet tilbyder desuden miniklub (juli-august) samt legeplads for familiens mindste. 

Nyd veltilberedte måltider i hotellets store restaurant eller få stillet tørsten i baren. I højsæsonen (juli-august) findes der en snackbar ved pool-området, som serverer drikkevarer og snacks. Dit ophold på Pierre & Vacances Estepona er eksklusiv måltider. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På Pierre & Vacances Estepona kan du vælge mellem følgende lejligheder:

2-værelses lejlighed til max. 3 voksne & 1 barn. Med separat soveværelse med to enkeltsenge/ 1 dobbeltsenge samt opholdsstue med sovesofa og teniche.
3-værelses lejlighed til max. 5 voksne & 1 barn. Med 2 separate soveværelser med to enkeltsenge/ 1 dobbeltsenge i hvert værelse samt opholdsstue med sovesofa og teniche.
 
Alle lejligheder har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, gratis WI-FI, safeboks (kan lejes mod gebyr) samt hårtørrer.
Tenicher indeholder kogeplader, køleskab, brødrister, mikroovn samt enkelt køkkenudstyr.

I øvrigt: Hotellet har et område med spillemaskiner (mod gebyr). Der tilbydes gratis WI-FI i lejlighederne og receptionen.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand 2 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Stort pool-område
  • Gratis WI-FI
  • Gode faciliteter
  • Rummelige lejligheder
  • Tæt på Puerto Banus marina

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

LØR
32°
SØN
28°
MAN
26°
TIR
28°
ONS
23°
TOR
23°
FRE
23°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro