Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Phuket Marriott Resort & Spa
Henter priser

Phuket Marriott Resort & Spa

Phuket

På det nordlige Phuket ligger den smukke strand Nai Yang lige syd for lufthavnen. Her finder du det lækre nyrenoverede Marriott Resort, Phuket Marriott Nai Yang Beach Resort. Bugten Nai Yang Beach er en skjult perle på øen Phuket. Her finder du den smukkeste finkornede, børnevenlige sandstrand, ikke turistet og med hyggelige små thairestauranter direkte på stranden. Her sidder du og spiser med sand mellem tæerne. De små thairestauranter laver lækker mad til meget små penge.

Marriott Resortet ligger helt tilbagetrukket i den sydlige del af bugten. Hotellet har i 2015/16 gennemgået en renovering med et smukt resultat til følge og åbnede maj 2016 som 5* Marriott og er blevet enestående lækkert og eksotisk. Resortet passer perfekt til alle, der sætter pris på et lækkert hotel og passer til både børnefamilier og par.

Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har en meget stor indbydende pool med solstole og børnepool, som snor sig rundt på resortet. Hotellet byder på fitnesscenter, lækker spa med mange forskellige, skønne behandlinger (mod betaling). 

For at komme hen til restauranterne på stranden i byen, kan man gå langs med vandet. Det tager ca. 10 minutter. Alternativt kan man bestille en tuk-tuk i receptionen.

Phuket Marriott Resort og Spa byder på flotte Deluxe-værelser. Alle værelser har enten 1 meget stor dobbeltseng eller to queen size senge. Alle værelser er på ca. 38 m2 og fint indrettet med lækkert badeværelse med badekar, hårtørrer samt toiletartikler, a/c, kaffe/the-faciliteter, gratis Wi-Fi. Værelserne har lydisolerede vinduer.

Værelsestyper:

Deluxe-værelserne ligger i 2 nye blokke bag ved hovedhotellet. Værelserne har enten 1 meget stor dobbeltseng eller to queen size senge. Alle værelser er på ca. 38 m2 og er fint indrettet med lækkert badeværelse med badekar, hårtørrer samt toiletartikler, a/c, kaffe/the-faciliteter, gratis Wi-Fi Værelserne har lydisolerede vinduer. Der kan bo 2 voksne samt to børn i disse værelser.

Premium Pool View ligger på første og anden sal og har udsigt til poolen. Værelserne har enten 1 meget stor dobbeltseng eller to queen size senge. Alle værelser er på ca. 38 m2 og er fint indrettet med lækkert badeværelse med badekar, hårtørrer samt toiletartikler, a/c, kaffe/the-faciliteter, gratis Wi-Fi. Værelserne har lydisolerede vinduer. Der er udsigt til poolen. Der kan bo 2 voksne samt to børn i disse værelser.

Premium Pool Acces værelserne har egen terrasse med adgang direkte ned i poolen. Værelserne har enten 1 meget stor dobbeltseng eller to queen size senge. Alle værelser er på ca. 38 m2 og er fint indrettet med lækkert badeværelse med badekar, hårtørrer samt toiletartikler, a/c, kaffe/the-faciliteter, gratis Wi-Fi. Værelserne har lydisolerede vinduer. Der kan bo 2 voksne samt to børn i disse værelser.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er dog ofte mod merbetaling men ikke altid.

Dit ophold på Phuket Marriott Resort & Spa er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Fakta

Centrum2 km.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Direkte på stranden

  • Gratis WI-FI

  • Dejligt Spa og Wellness center

  • Stort pool område

  • Børnevenligt

Vejret de kommende dage: Phuket

MAN
24°
TIR
28°
ONS
30°
TOR
30°
FRE
29°
LØR
30°
SØN
30°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro