Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Phachara Suites Sukhumvit
Henter priser

Phachara Suites Sukhumvit

Bangkok (Hua Hin)

Phachara Suites Sukhumvit er et lækkert lejlighedshotel med gode faciliteter, beliggende i Bangkoks virksomheds- og underholdnings distrikt. Her bor du tæt på både shopping-centre, restauranter, caféer og barer samt blot 5 minutters gåtur fra den nærmeste station. Hotellet er det ideelle valg for familier, der ønsker at bo i luksuriøse og rummelige lejligheder centralt i Bangkok.

Phachara Suites Sukhumvit byder på et skønt pool-område med solstole, samt fitnesscenter og sauna. Er du til selvforkælelse, bør du besøge hotellets spa-område, som byder på massage og forskellige behandlinger (mod gebyr).  

Hotelles restaurant, La Luna Restaurant, serverer lækre thailandske og internationale retter. Du kan desuden nyde forfriskende drikkevarer på restaurantens udendørs terrasse.  Dit ophold på Phachara Suites Sukhumvit er inklusiv morgenmad.

På Phachara Suites Sukhumvit kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

2-værelses Deluxe lejlighed på ca. 55 m2 og til max. 3 personer. Har separat soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med sovesofa samt teniche. Denne værelsestype kan også købes til 1 person.
2-værelses Executive lejlighed på ca. 65 m2 og til max. 3 personer. Har separat soveværelse med dobbeltseng/ 2 enkeltsenge, opholdsstue med sovesofa samt teniche.
3-værelses Executive lejlighed på ca. 130 m2 og til max. 6 personer. Har 2 separate soveværelser med dobbeltseng/ 2 enkeltsenge i hvert rum, opholdsstue med sovesofa samt teniche. Parkering er inkluderet.
3-værelses Premier lejlighed på ca. 140 m2 og til max. 6 personer. Har 2 separate soveværelser med dobbeltseng/ 2 enkeltsenge i hvert rum, opholdsstue med sovesofa samt teniche. Parkering er inkluderet.

Alle lejligheder har balkon og er udstyret med A/C, TV, telefon, safeboks, vaskemaskine, tørretumbler, hårtørrer samt WI-FI (mod gebyr). Teniche er med køkkenudstyr, mikroovn og køleskab.

I øvrigt: Hotellet tilbyder Tuk Tuk shuttle til nærmeste station (få tider i receptionen). Der er mulighed for parkering ved hotellet (mod gebyr).

Fakta

Centrum2 km.
Strand m.
RestaurantJa
BarJa
InternetJa
PoolJa
  • Centralt i Bangkok
  • Lækkert pool-område
  • Spa-område
  • Rummelige lejligheder
  • Tuk Tuk shuttle til station

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

ONS
37°
TOR
36°
FRE
31°
LØR
32°
SØN
33°
MAN
34°
TIR
35°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro