Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Petra Mare Hotel
Henter priser

Petra Mare Hotel

Ierapetra


Petra Mare er et børnevenligt All Inclusive hotel, som er blevet renoveret i løbet af de sidste par år. Hotellet er beliggende i begyndelsen af havnepromenaden i byen, Ierapetra, og du har stranden lige neden for hotellet. Der er desuden kun en kort gåtur til centrum, som byder på restauranter, caféer og butikker. 

Hotellet byder på et dejligt pool område med to store pools, solstole og parasoller. Den ene pool er en splash-pool til børn – med sørøverskib samt diverse vandrutsjebaner. Ved pool-området finder du også pool-baren, som serverer forfriskninger og snacks i løbet af dagen.
På hotellet er der daglige aktiviteter for både store og små, som arrangeres af hotellets animations-team. Her er desuden fitnesscenter, bordtennis samt spa-faciliteter på hotellet (visse er mod gebyr). 

Buffet-restauranten serverer lækre retter i et varieret udvalg, med fokus på gode og sunde råvarer. Dit ophold på Petra Mare er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Petra Mare kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 personer
Dobbeltværelse med havudsigt til max. 3 personer.
Junior Suite til max. 4 personer (inkl. babyer u.2 år). Har separat soveværelse med dobbeltseng skydedør til opholdsstue med sovesofa til 2 personer.
Junior Suite med havudsigt til max. 4 personer (inkl. babyer u.2 år). Har separat soveværelse med dobbeltseng skydedør til opholdsstue med sovesofa til 2 personer.
Junior Suite Panorama med fantastisk havudsigt til max. 3 personer (inkl. babyer u.2 år). Har separat soveværelse med kvalitets dobbeltseng og rumdeler til opholdsstue med sovesofa til 2 personer. Badekåbe og slippers på bådeværelse samt kaffe/te faciliteter og mineralvand på flaske ved ankomst.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er udstyret med A/C, TV, telefon, WI-FI, minikøleskab, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er et minimarked på hotellet. Der er gratis WI-FI på hele hotellet, samt mulighed for parkering i nærheden (mod gebyr).
Der er vandsports aktiviteter på den nærliggende strand (mod gebyr).

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum500 m.
Strand0 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Aqua/splash park til børn
  • Lækkert pool-område
  • All Inclusive
  • Familievenligt hotel
  • Rummelige værelser

Vejret de kommende dage: Kreta - Heraklion

MAN
22°
TIR
20°
ONS
22°
TOR
20°
FRE
19°
LØR
21°
SØN
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro