Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Palma Bay Club Resort
Henter priser

Palma Bay Club Resort

Playa del Palma

Beliggende i et hyggeligt område finder du Palma Bay Club der med hele 4 pool områder og flere restauranter samt gode faciliteter er et meget prisbilligt alternativ.  I højsæsonen er der traditionelt en overvægt af unge mennesker, hvilket kan medføre støjgener og virke forstyrrende. Palma Bay Club består af 500 værelser fordelt i 5 forskellige hotel bygninger og er et stort hotel kompleks. Hotellet ligger kun 10 km fra Palma by.

Der er et hyggeligt have område på ikke mindre end 23.000 m2 man kan bolte dig på. Hotellet ligger kun 500 meter fra stranden samt man kan med lethed tage en taxa hertil når du lander i lufthavnen. Der ligger også et vandland 1,6 km fra hotellet, så der er rig mulighed for at komme ud på oplevelser.

Receptionen er åben døgnet rundt. Der er WIFI mod betaling, du har mulighed for at få opbevaret din bagage ved sen afrejse. Nyd dagen på et af de mange pool områder ved en sol stol eller få en kølig drink ved pool baren. Der er daglig underholdning for store og små, samt masser af aktiviteter så som fitness rum, sauna, jacuzzi, minigolf, bordtennis og meget mere. Der er stort legeområde til børnene med børneklub, obs at personalet taler engelsk.
Palma Bay Club byder på dobbeltværelser. Alle værelser har to senge samt mulighed for ekstra opredning, tv, telefon, A/C samt safeboks der kan lejes. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Balkon eller terrasse med havemøbler. Der kan maks. bo 3 voksne og 1 barn under 14 år i værelserne. Ekstra person sover i opredning på sovesofa.

Dit ophold på Palma Bay Club er med All Inklusive. 

All inclusive program:
Med All inclusive skal tegnebogen kun frem, når I skal bruge lommepenge. All inclusive inkluderer alle måltider, snacks, soft drinks, øl, vin, diverse drinks samt kaffe og te. Drikkevarerne vil ofte være de lokale produkter. Der er ikke All inclusive i alle barer og restauranter.

All inclusive omfatter:
Morgen-, frokost- og aftenbuffet
Pizza- og grillaften i højsæsonen
Middelhavsmenu en gang pr. ophold
Kl. 10.00-22.00   Snacks
Kl. 10.00-23.00   Lokale drikkevarer og is
Der tages forbehold for ændringer.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling. 

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Transfer til hotellet: Da hotellet ligger i kort køreafstand fra lufthavnen, så er det billigst at tage en taxa direkte fra lufthavnen til hotellet. 

Fakta

Centrum 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • 4 pool områder
  • Tæt på stranden
  • Mange faciliteter
  • Tæt på shopping og restauranter

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
20°
TIR
21°
ONS
22°
TOR
22°
FRE
23°
LØR
21°
SØN
20°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro