Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Oasis Park Splash
hotel oasis park splash i calella på costa brava værelse på hotel oasis park splash i calella på costa brava vandrutsjebane på hotel oasis park splash i calella på costa brava pool-område på hotel oasis park splash i calella på costa brava vandland på hotel oasis park splash i calella på costa brava splash-område på hotel oasis park splash i calella på costa brava kysten ved hotel oasis park splash i calella på costa brava
Henter priser

Oasis Park Splash

Calella

Oasis Park Splash er et familievenligt og prisbilligt All Inclusive hotel, beliggende i Calella. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra den flotte, brede sandstrand samt byen, som byder på hyggelige restauranter, barer og butikker.

Oasis Park Splash byder på 3 pool-områder samt jacuzzi – et for voksne, et for de helt små samt et splash-område, hvor børnene rigtig kan boltre sig. Herudover findes der 4 vandrutsjebaner. Hotellet har en mindre legeplads, miniklub samt et animationsteam, der sørger for daglig underhold for både store og små.

Hotellets buffet-restaurant serverer lokale samt internationale retter, hvori der indgår temadage. Dit ophold på Oasis Park Splash er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Oasis Park Splash kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

3-sengs værelser til max 3 personer (inkl. babyer u.2 år).
4-sengs værelser til max 4 personer (inkl. babyer u.2 år).

Alle værelser er med balkon eller terrasse, samt udstyret med A/C, telefon og sattelit-tv. Visse værelser er med badekar.

I øvrigt: Hotellet tilbyder WI-FI på fællesområderne – 30 minutter gratis pr. dag. Yderligere WI-FI kan tilkøbes og koster ca. 25 EURO pr. uge.
Det er muligt at parkere ved hotellet (mod gebyr).

Hotellet vil i løbet af vinteren forsøge at opgradere alle værelser, således at de kan åbne som 4-stjernet hotel til næste sæson.

Vær opmærksom på, at der skal betales en turist skat direkte til hotellet ved ankomst. Dette er ca. 1 euro pr. dag pr. pers. og der skal betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 450 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • Familiehotel
  • Tæt på stranden
  • Tæt på Calella by
  • Splash-område

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
31°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
27°
LØR
19°
SØN
22°
MAN
25°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro