Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Oasis Park Splash
hotel oasis park splash i calella på costa brava værelse på hotel oasis park splash i calella på costa brava vandrutsjebane på hotel oasis park splash i calella på costa brava pool-område på hotel oasis park splash i calella på costa brava vandland på hotel oasis park splash i calella på costa brava splash-område på hotel oasis park splash i calella på costa brava kysten ved hotel oasis park splash i calella på costa brava
Henter priser

Oasis Park Splash

Calella

Oasis Park Splash er et familievenligt og prisbilligt hotel med gode faciliteter samt mulighed for at opgrade til All Inclusive. Hotellet er beliggende i den rolige del af Calella. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra den flotte, brede sandstrand samt byen, som byder på hyggelige restauranter, barer og butikker.

Oasis Park Splash byder på 3 pool-områder samt jacuzzi – et for voksne, et for de helt små samt et splash-område, hvor børnene rigtig kan boltre sig. Herudover findes der 4 vandrutsjebaner. Hotellet tilbyder børneklub for de mindste samt et animationsteam, der sørger for daglig underhold for både store og små. Nøjagtigt program findes ved pool området samt i receptionen – underholdningen kan variere i løbet af sæsonen. Splashområdet et åbent fra Maj til September.

Hotellets buffet-restaurant serverer lokale samt internationale retter, hvori der indgår temadage. Dit ophold på Oasis Park Splash er med halvpension der består af morgenmad samt aftensmad, der ingår ikke drikkevarer til aftensmaden, men kan købes i restauranten. Der kan tilkøbes All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Oasis Park Splash kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelser til max 4 personer (inkl. babyer u.2 år). Der er enten to dobbeltsenge eller 4 enkelt senge. Der kan tilkøbes pool udsigt.
Familieværelser med pool udsigt til max 4 personer (inkl. babyer u.2 år). Der er 1 separat soveværelse samt et opholdsværelse med sovesofa.

Alle værelser er med balkon eller terrasse, samt udstyret med A/C, telefon og satelit-tv. Badeværelse med bruser/badekar, håndklæder samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder WI-FI på fællesområderne – 30 minutter gratis pr. dag. Yderligere WI-FI kan tilkøbes og koster ca. 25 EURO pr. uge.
Det er muligt at parkere ved hotellet (mod gebyr).

Hotellet vil i løbet af vinteren forsøge at opgradere alle værelser, således at de kan åbne som 4-stjernet hotel til næste sæson 2019.

Vær opmærksom på, at der skal betales en turist skat direkte til hotellet ved ankomst. Dette er ca. 1 euro pr. dag pr. pers. og der skal betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 450 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Mulighed for All Inclusive
  • Familiehotel
  • Tæt på stranden
  • Tæt på Calella by
  • Splash-område

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
10°
TIR
13°
ONS
12°
TOR
12°
FRE
12°
LØR
12°
SØN
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro