Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Myramar Fuengirola
Henter priser

Myramar Fuengirola

Fuengirola

Flot lejlighedshotel fra 2002 beliggende midt i Fuengirola. Hotellet ligger kun 10 min. gang fra stranden samt tæt på det store Parque Miramar Shopping center med 140 butikker, 12 biografer, restauranter samt stort supermarked. Her har du hotellet hvor du aldrig vil kede dig under din ferie, her er både sportsfaciliteter, fitness faciliteter, sauna, jacuzzi – visse af disse aktiviteter er mod betaling, diskotek, game rum, minigolf, børne legeplads, stort pool område med børnepool, solsenge og parasoller samt indendørs pool og meget mere. I højsæsonen er der et Entertainment team til både store og små der byder på daglige aktivitets programmer

Receptionen har åbent døgnet rundt. Hotellet har en læge tilknyttet døgnet rundt. Der er trådløst internet på hele hotellet. Der er mulighed for at selv vaske tøj mod merbetaling.

Myramar Fuengirola byder på moderne 1, 2 og 3-værelses lejligheder med balkon, der har udsigt mod de mange faciliteter hotellet tilbyder. Alle lejligheder har aircondition, TV, deponeringsboks (mod betaling), te-køkken med microovn, ovn, elkedel, køleskab og brødrister. Veludstyrede badeværelser med bruser samt badekar og hårtørrer.

Restaurant ”Colonial” serverer morgenmad samt aftensmad i form af buffet restauranter og show køkken.
Restaurant ”OLEA” serverer innovative andalusiske retter og udsøgte spanske vine.I Old Castle Pub har du mulighed for at nyde en god drink uden at skulle forlade hotellet.

Tillige er der en pool bar, der serverer kølige drinks og lækre frokost retter for dig, der ikke kan få nok af at bade og sole.  Det vil også være her, der er aften underholdning i højsæsonen. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Myramar Fuengirola Apartments er uden måltider. Det er muligt at benytte restauranterne mod betaling.

Vi i BeachTours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

OBS: Der bygges et nyt hotel tæt på Myramar hvilket kan påvirke udsigten fra visse værelser samt medføre vis byggestøj i dagtimerne. Hotellet forsøger at placere alle gæster væk fra byggeriet såfremt det kan lade sig gøre men det garanteres ikke.

Fakta

Centrum300 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Stor pool

  • Mange aktiviteter

  • Flotte lejligheder

  • Stort Gym

  • Gratis Wi-Fi

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
24°
ONS
25°
TOR
24°
FRE
30°
LØR
29°
SØN
27°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro