Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
MS Amaragua
Henter priser

MS Amaragua

Torremolinos

MS Amaragua et flot 4-stjernet hotel, beliggende på strandpromenaden i Torremolinos/Benalmádena området. Hotellet blev nyrenoveret i 2001 og fremstår derfor rigtig flot, med en placering helt ned til stranden. Her har du blot få minutters gang til centrum og den berømte Benalmádena Marina, Puerto Marina.

Hotellet byder på et dejligt stort pool-område med børnepool samt gratis solsenge og parasoller. Her tilbydes desuden håndklæde-service (mod gebyr).

I pool-baren serveres der snacks, lette retter og forfriskende drinks, og restauranten byder på et bredt udvalg af lækre, varierede retter. Hotellet ejer desuden den nærliggende strandbar Tropicana Beach Club. Dit ophold på MS Amaragua er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På MS Amaragua bor du på rummelige, velindrettede Dobbeltværelser med delvis havudsigt. Værelserne kan rumme max. 3 personer, har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, satellit-tv, minibar og safeboks (mod gebyr). Badeværelser er med bruser/badekar samt hårtørrer. Værelset sælges også som singleværelse til 1 person – dette er dog uden delvis havudsigt.

I øvrigt: Julemiddag d. 25/12-2017 samt Nytårs Gallamiddag d. 31/12-2017 er inkluderet i prisen.
Der er gratis WI-FI på hele hotellet. Pool-området er åbent i sommersæsonen (ca. 15/3-31/10). Der er parkeringsmuligheder ved siden af hotellet.

Fakta

Centrum 450 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Gratis WI-FI
  • Direkte på stranden
  • Stor pool
  • Smuk udsigt
  • Ved strandpromenaden

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TOR
17°
FRE
11°
LØR
11°
SØN
12°
MAN
12°
TIR
12°
ONS
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro