Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Masaru
Henter priser

Masaru

Puerto de la Cruz

Masaru er et meget kendt og populært lejlighedshotel, beliggende i den grønne og stille bydel La Paz, i Puerto de la Cruz. Her har du blot 400 meter til den gamle botaniske have, og ikke langt fra hotellet starter trapperne ned til byens centrum med restauranter og butikker, og videre mod den gamle bydel. Det ideelle valg for dig, der ønsker at bo i egne lejligheder.

Hotellet byder på en dejlig grøn have med en vidunderlig udsigt mod Orotavadalen og vulkanen, Teide. I haven finder du også pool-området med pool-baren, gratis solstole og parasoller samt børnepool (begge pools er opvarmet i vinterperioden). Hotellet tilbyder håndklæde-service ved pool-området (mod depositum).

For de aktive har hotellet egen tennisbane samt bordtennis, som kan lejes, og for børnene findes der en legeplads.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer i baren eller veltilberedte måltider i buffet-restauranten. Dit ophold på Masaru er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På Masaru kan du vælge mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed til max. 3 personer. Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt mulighed for 1 ekstraopredning. Sælges også til 1 person.
2-værelses lejlighed til max. 4 voksne & 1 barn. Har separat soveværelse med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsstue med sovesofa.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse samt køkkenniche med køleskab, mikroovn, kaffemaskine samt enkelt køkkenudstyr. Lejlighederne er desuden udstyret med TV, teledfon, radio og safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet har internethjørne med gratis WI-FI i lobbyen. Hotellet har kørestolsramper, men lejlighederne er ikke handicap-venlige. Tæt på hotellet findes flere golfbaner.

Fakta

Centrum150 m.
Strand- m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Veldrevet lejlighedshotel
  • Opvarmet pool
  • Gratis WI-FI
  • Tennisbane
  • God atmosfære

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
23°
ONS
15°
TOR
14°
FRE
14°
LØR
17°
SØN
16°
MAN
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro