Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Marriott Resort & Spa Hua Hin
Henter priser

Marriott Resort & Spa Hua Hin

Hua Hin

Så er det meget populære Marriott Resort tilbage i Hua Hin – kendt og elsket af mange gæster. Og det er tilbage på samme fantastiske beliggenhed som før men renoveret og smukkere end nogensinde.  Når du kører ind i indkørslen, ser du straks den storslåede lobby, der ligger majestætisk med mange skønne siddeområder og en skøn lobbybar.

Hotellet ligger i en stor tropisk have, og hovedswimmingpoolen snor sig igennem haven. Den er inddelt i forskellige områder: Kids pool, teenager pool, loop pool og familiepool – og så har hotellet en specialpool kun for voksne. Der er mange solsenge og parasoller i haven og ved poolen og naturligvis gratis håndklædeservice.

Hotellets hovedrestaurant har både inde- og udeservering og tilbyder både det klassiske thaikøkken og vestlige retter. Når du går igennem haven, kommer du forbi børneklubben og derpå ned til stranden, hvor der er liggestole og parasoller. Først i et haveområde og derefter også på selve stranden. Her ligger der pool/beach bar, hvor der også serveres mad. Den kendte gamle strandrestaurant er også genåbnet – nu med seafood og steaks.

Hver morgen er der aktiviteter på hotellet såsom boksning, yoga og andet. Hotellet har en skøn spa samt fitness center. Der er WiFi overalt på hotellet. Hotellet ligger meget tæt ved Hua Hins bedste shopping center, der også har mange restauranter. Vil du ind til centrum, er der kun 1 kilometer.

Marriott Resort Hua Hin byder på fine, nyrenoverede superior samt deluxe værelse. Alle værelser er på ca. 39 m2 og har en stor king size seng eller 2 queen size senge. Visse værelser har enten pooludsigt, direkte adgang til poolen eller havudsigt. Læs mere om de forskellige værelsestyper herunder:

Værelsestyper:

Superior værelserne har enten en stor king size seng eller 2 queen size senge, så de rummer på bedste vis op til 2 voksne og 2 børn. Værelserne har træ- og flisegulv, og de er store og smukt udsmykket. Af faciliteter kan nævnes bl.a. aircondition, tv, skrivebord, telefon, minibar, kaffe/te faciliteter, deponeringsboks, møbleret balkon samt lyst badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Værelset fås med udsigt til haven eller havet.

Deluxe værelserne har enten en stor king size seng eller 2 queen size senge, så de rummer på bedste vis til op til 2 voksne og 2 børn. Værelserne har træ- og flisegulv, og de er store og smukt udsmykket. Af faciliteter kan nævnes bl.a. aircondition, tv, skrivebord, telefon, minibar, kaffe/te faciliteter, deponeringsboks, møbleret balkon samt lyst badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Værelset har havudsigt.

Deluxe pool access værelser med enten en stor king size seng eller 2 queen size senge rummer på bedste vis op til 2 voksne og 2 børn.
Værelserne har træ- og flisegulv, og de er store og smukt udsmykket. Af faciliteter kan nævnes bl.a. aircondition, tv, skrivebord, telefon, minibar, kaffe/te faciliteter, deponeringsboks, møbleret balkon samt lyst badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er terrasse med 2 liggestole og direkte adgang til swimmingpoolen.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling men ikke altid. 

Dit ophold på Marriot Resort Hua Hin er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Fakta

Centrum1 km.
Strand0 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Børn bor gratis

  • Børn spiser gratis m/ voksen

  • Spa & wellness-center

  • Godt udvalg af restauranter

  • Direkte på stranden

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

TOR
25°
FRE
29°
LØR
29°
SØN
32°
MAN
29°
TIR
30°
ONS
32°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro