Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Maritina Hotel
Henter priser

Maritina Hotel

Kos by

Midt i Kos ‘by finder du dette hyggelige byhotel hvor du bor på fine dobbeltværelser med gode faciliteter. På toppen af hotellet finder du et hyggeligt lounge område med en lille pool samt en attraktiv sky bar bar. Hotellet er beliggende tæt på de lokale restauranter og shopping muligheder.
På Maritina Hotel bor du centralt og i gode omgivelser. Hvis du er til at opleve det lokale køkken eller kaste dig ud i at finde de bedste shopping muligheder og komme hjem med en lille græsk souvenir så skal du vælge Mariana Hotel. Hotellet tilbyder forskellige services, bla. valuta veksling, bil og scooter udleje, gratis internet, vaskeri service samt lokale tips til oplevelser.
Hotellet byder på 86 værelser fordelt over 3 etager.
Der er restaurant som serverer morgenmad samt en pool bar på toppen af hotellet der serverer drikkevarer i løbet af dagen. Hvis du bestiller halvpension indtages aftensmaden på den nærliggende restaurant Avanti – mere info fåes ved ankomst til hotellet.
På toppen af hotellet finder du et hyggeligt lounge område med en lille pool samt en hyggelig pool bar der også fungerer som sky bar om aftenen hvor du kan nyde udsigten ud over Kos by.
På Mariana Hotel bor du i bekvemme dobbeltværelser med enten to enkelt senge eller en dobbeltseng. Der er tv, telefon, safeboks, køleskab, A/C samt gratis W-Fi. Der er badeværelse med bruser samt hårtørrer.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: For dig der rejser fra København – Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum 200 m.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Centralt beliggende byhotel
  • Lækkert pool område på taget
  • Hyggelig Skybar
  • Gratis Wi-Fi
  • Populært byhotel

Vejret de kommende dage: Kos

MAN
12°
TIR
13°
ONS
13°
TOR
15°
FRE
19°
LØR
19°
SØN
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro