Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Let's Sea Hua Hin Resort
Henter priser

Let's Sea Hua Hin Resort

Hua Hin

Velkommen til et hotel, der er helt sit eget – et gennemført designerhotel, hvor der er kræset for alle detaljer. Som prikken over i´et får du her en høj personlig service. Det er ejeren selv, en kendt thailandsk designer, der har skabt hotellet, og han står også selv og tilbereder sine specielle retter i den populære restaurant, dette med inspiration fra de mange rejser, han har foretaget. Forkæl jer selv med en kærlighedsferie på Let´s Sea. Dette hotel er et voksen hotel (12 år minimum).

Allerede når du kommer ind i den meget smukke, åbne lobby, fornemmer du, at det er et helt specielt hotel, du er kommet til. Atmosfæren og hotellets mange services siger det hele. Her mødes du af en dejlig ro, og der må ikke bo børn under 12 år på hotellet. Værelserne ligger langs den stilrene swimmingpool, hvor du også finder solsenge, parasoller og håndklædeservice.

Hotellets bar og restaurant ligger direkte ud til havet. Det er det perfekte sted for en sundowner drink og en god middag. Her er der leget med lys, lyd, design og farver – og ikke mindst trylles her kulinarisk. Og stadigvæk til rigtig gode priser. Morgenmaden nydes også her, og her bestiller I hver især, hvad I ønsker at spise og drikke. Hotellet har en lækker spa og et veludrustet fitness center med yogahold og lignende.

Der er shuttle service til centrum 4 gange om dagen.

Let’s Sea byder på flotte Studio Pier værelser samt Moon Deck Suiter. Alle værelser er flot indrettet med sans for fine detaljer, dobbeltseng, tv, gratis WI-FI og deponeringsboks. Flot badeværelse med badekar samt bruser.

Værelsestyper

Studio pier pool acces:
Flotte værelser på 48 m2 med direkte adgang til pool. Der er stor dobbeltseng, værelset er råt og feminint på en og samme tid, og igen er der tænkt på alle detaljer. Tv, Minibar, lækkert badeværelse med badekar og bruser. Der er direkte adgang til den store pool fra værelset.

Moon deck deluxe suite:
Flotte værelser på 68 m2 med egen tagterrasse. Der er stor dobbeltseng og et værelse med samme smukke udsmykning, som resten af hotellet repræsenterer. 
Tv, minibar, lækkert badeværelse med badekar og bruser. Der er privat tagterrasse, hvor du kan nyde solbadning, se på stjerner eller drikke et godt glas vin.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er dog ofte mod merbetaling men ikke altid.

Dit ophold på Let’s Sea er inklusiv morgenmad.


Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

Fakta

Centrum 4 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
  • Et af Hua Hin’s bedste par hoteller
  • Adults only hotel. (min 12 år)
  • Hotel direkte på stranden
  • Dejlige Spa og Wellness faciliteter
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

ONS
27°
TOR
27°
FRE
25°
LØR
29°
SØN
31°
MAN
31°
TIR
31°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro