Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
La Manga Club / Las Lomas Village
Oversigt over tennisbanerne
Henter priser

La Manga Club / Las Lomas Village

Costa Blanca

Las Lomas Village er bygget op som en klassisk, spansk landsby, og først og fremmest ideel for familier eller venner, der gerne vil bo i samme feriebolig. Las Lomas Village ligger midt i det populære La Manga Club, der er omgivet af to smukke nationalparker – Mar Menor samt Calblanque. Las Lomas Village danner med sine store, flotte lejligheder og Townhouses rammen om den perfekte ferie. Her bor du i smukke omgivelser med adgang til gode faciliteter som gratis fitness, sauna, indendørs pool samt gratis børneklub. Du har mulighed for at spille golf, tennis, fodbold, og meget mere. Alle faciliteter kan benyttes sammen med gode professionelle trænere mod betaling. Der ligger et professionelt cykelcenter på La Manga, hvor du kan leje gode racercykler og mountainbikes og opleve den smukke spanske natur, der omgiver resortet, Centret arrangerer også ugentlige ture med guide. Bestil gerne din cykel hjemmefra, så den er klar, til du skal bruge den. Du kan med fordel leje en bil hjemmefra, så du hurtigt og let kommer fra lufthavnen til La Manga.

Der er shuttle service på området, som transporterer dig mellem de forskellige faciliteter og sportsområder helt frem til kl 02:00. Ventetid må påregnes.

Hvis du kan lide en aktiv ferie, hvor du har mulighed for at dyrke flere forskellige sportsformer, eller du bare vil slappe af sammen med familien og opleve den spanske kultur og samtidig bo i unikke lejligheder/townhouses, skal du vælge det 4-stjernede Las Lomas Village. Lejlighederne er meget rummelige, har moderne faciliteter og en flot indretning, og tilsammen danner det rammen om den perfekte ferie. Samtidig har man adgang til en lang række nyttige faciliteter. Generelt for hele La Manga området er, at her hersker fred og ro, og du får fuld valuta for pengene. 
 
Der er reception, som er åben døgnet rundt. Her får du hjælp til at booke de forskellige sportsmuligheder, bestille spa-adgang og meget mere. Her finder du Deli Café, Pergola snackbar, Luigi’s italienske restaurant og den indiske restaurant, Dharma, som med sin flotte udsigt over hele resortet er et yndet spisested. De tre golfbaner samt tenniskomplekset med sine 28 baner ligger tæt på Las Lomas, og der er gratis shuttle service mellem alle faciliteter og receptionen helt frem til kl. 02:00 om natten.

Der er to udendørs poolområder med gratis solstole og parasoller, legeområde og ved Pergola poolen er der også en 9-hullers golfbane for børnene. Der er børneklub ved tenniscenteret, hvor der dagligt arrangeres forskellige aktiviteter for børnene. Når du bor i Las Lomas lejlighederne og townhouses, så har du gratis adgang til det store Spa La Manga Club på hele 2000 m2, hvor du kan benytte fitness faciliteterne, sauna, dampbad samt den indendørs pool, der er 25 meter lang. Wellness området med forskellige jacuzzi og afslapningsområder kan der købes adgang til for 10 € pr dag.
OBS: Udendørs pool områderne er lukket i perioden Oktober-Marts og kan lukkes med kort varsel hvis vejrforholdene er dårlige. For nøjagtig information om åbningstider henviser vi til La Manga Club’s hjemmeside – http://lamangaclub.com/whats

Der er ligeledes mulighed for at booke diverse spabehandlinger mod betaling. Der er gratis parkering ved området samt gratis WI-FI i lejligheder og townhouses.

Læs mere om La Manga Club Resort her.

 
Vælg mellem følgende typer feriebolig:

Panoramic Room på ca. 37 m2. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofa samt gratis WI-FI. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Der er en mindre balkon med møbler og dejlig udsigt. Der kan bo to personer i disse værelser. Når du bestiller disse værelser, har du morgenmad inkluderet i prisen, som indtages på Deli café.

3-værelses View Apartment på ca. 92 m2. Der er to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, separat badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Fordelingsgang mellem værelser og opholdsstue/køkken. Opholdsstuen indeholder spiseplads, satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofaområde, fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikro-ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, juicepresser samt fuldt køkkenudstyr. Møbleret balkon med grill & udsigt. Der kan bo op til 5 personer i disse lejligheder. Den femte person sover i ekstra opredning i opholdsstuen.

4-værelses View Apartment på ca. 129 m2: Der er tre separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, separat badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Fordelingsgang mellem værelser og opholdsstue/køkken. Opholdsstuen indeholder spiseplads, satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofaområde, fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikro-ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, juicepresser samt fuldt køkkenudstyr. Møbleret balkon med grill & udsigt. Der kan bo op til 7 personer i disse lejligheder. Den syvende person sover i ekstra opredning i opholdsstuen.

2-værelses Townhouse i to plan på ca. 85 m2. Separat soveværelse med enten 1 dobbeltseng eller to enkeltsenge. Opholdsstue med spiseplads, satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofaområde, fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikro-ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, juicepresser samt fuldt køkkenudstyr. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Møbleret terrasse/balkon med grill. Der kan bo op til 3 personer i disse townhouses. Den tredje person sover i opredning i opholdsstuen.

3-værelses Townhouse i to plan på ca. 120 m2. To separate soveværelser med enten 1 dobbeltseng eller to enkeltsenge samt separate badeværelser med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Opholdsstue med spiseplads, satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofaområde, fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikro-ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, juicepresser samt fuldt køkkenudstyr. Møbleret balkon med grill. Der kan bo op til 5 personer i disse townhouses. Den femte person sover i opredning i opholdsstuen.

4 værelses Townhouse i tre plan på ca. 150 m2. Tre separate soveværelser med enten 1 dobbeltseng eller to enkeltsenge samt separate badeværelser med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler. Opholdsstue med spiseplads, satellit-tv, telefon, A/C, safeboks, sofaområde, fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikro-ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, juicepresser samt fuldt køkkenudstyr. Møbleret balkon med grill. Der kan bo op til 7 personer i disse townhouses. Den syvende person sover i opredning i opholdsstuen.

Panoramic Room har daglig rengøring. Lejligheder samt Townhouses har rengøring en gang om ugen, typisk vil denne ligge midt på ugen. For alle lejligheder/ townhouses, der har grillområde, kan der købes grillkul i supermarkedet og rist til grill kan lejes i receptionen. Der kan bestilles kødpakker i Deli cafeén som ligger ved Las Lomas, disse skal bestilles 24 timer før, de skal bruges. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.
 
Dit ophold på Las Lomas Village er uden måltider. Morgenmad er inkluderet, hvis du bor på hotelværelset. Der kan tilkøbes morgenmad, halvpension eller helpension, når du bor i lejligheder eller townhouses. Drikkevarer indgår ikke men kan tilkøbes i restauranten. 
 

OBS: Vi tilbyder ingen transfer til hotellet – vi anbefaler man lejer bil. Vi kan ligeledes være behjælpelig med at arrangere taxa transfer
 

Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 1.2 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
  • Store moderne lejligheder
  • Flere pool områder
  • Gratis adgang til fitness
  • Gratis WI-FI
  • Gratis børneklub (5-12 år)

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TOR
14°
FRE
14°
LØR
16°
SØN
17°
MAN
17°
TIR
18°
ONS
19°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro